• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kultūras labvēļu pulkā ir vēl viens ziedotājs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.06.2003., Nr. 89 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76285

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Mūsu nebūs, gars dzīvos tālāk vietā, kur mūžus vadīja tauta, kas nāvē nenīkst"

Vēl šajā numurā

13.06.2003., Nr. 89

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kultūras labvēļu pulkā ir vēl viens ziedotājs

12.jūnijā sākās akcija “Uz Dziesmu svētkiem — kopā ar Hansabanku”

DZIESMA.JPG (23304 bytes)
Dziesmu svētku parkā: kultūras ministre Inguna Rībena un a/s “Hansabanka” valdes priekšsēdētāja Ingrīda Blūma
Foto: A.F.I.

Oficiālais ziedojuma apliecinājuma akts notika Viesturdārzā pie Dziesmu svētku simtgades akmens. Hansabankas valdes priekšsēdētāja Ingrīda Blūma pasniedza Latvijas kultūras ministrei Ingunai Rībenai simbolisku zīmi, kas apliecina, ka pašvaldībām, kuru teritorijā atrodas kāda bankas filiāle, tiek piešķirti 15 tūkstoši latu. Tas palīdzēs vairāk nekā 10 tūkstošiem svētku dalībnieku nokļūt Rīgā. Svētku dienās no 29. jūnija līdz 6. jūlijam Hansabanka apgādās ar dzeramo ūdeni divas teltis pie Mežaparka Lielās estrādes un Daugavas stadionā, kur slāpes varēs remdēt visi dziedātāji un dejotāji. Pavisam svētku vajadzībām tiek atvēlēti 25 tūkstoši latu. Kā izteicās a/s “Hansabanka” preses sekretārs Artūrs Eglītis, sarunās ar pašvaldību vadītājiem atklājas vēl dažādas ar svētkiem saistītas vajadzības, tāpēc ziedojuma summa varētu palielināties.

Inguna Rībena sirsnīgi pateicās par atsaucību visai Latvijas tautai tik nozīmīgo svētku sarīkošanā un aicināja atbalstīt arī kultūras ikdienas darbu. Ministre teica: “Priecājos par sadarbību ar uzņēmējiem svētku reizēs, kas ir vainagojums ilgam un garam darba ceļam. Ceru, ka Latvijas uzņēmēji kļūs par mūsu sabiedrotajiem arī tajā bieži vien neredzamajā ikdienas darbā, kas sagatavo augsni svētku ziediem.”

Aina Rozeniece, “LV” nozares redaktore

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!