• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 9. un 10. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.06.2003., Nr. 91 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76346

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sociālajām problēmām un to risinājumiem

Vēl šajā numurā

18.06.2003., Nr. 91

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 9. un 10. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējās valsts normatīvo tiesību aktu burtnīcas pie Jums devušās ar likumiem, kas Saeimā pieņemti 16. aprīlī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti 6. un 7. maijā, un Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 15. līdz 29. aprīlim. Saeima izdarījusi grozījumus likumā “Par uzņēmējdarbību”, Antidempinga likumā, Preču un pakalpojumu drošuma likumā, Koncesiju likumā un vairākos citos.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par naturalizācijas iesniegumu pieņemšanas un izskatīšanas kārtību, noteikumos par Latvijas būvnormatīvu LBN 005-99 “Inženierizpētes noteikumi būvniecībā” u.c. Saskaņā ar Ūdens apsaimniekošanas likumu izdoti noteikumi par upju baseinu apgabalu robežu aprakstiem. Tiem ir astoņi pielikumi ar Ventas, Lielupes, Daugavas un Gaujas upju baseina shēmām un robežu aprakstiem. Saskaņā ar Zvejniecības likumu izdoti noteikumi par papildu aizliegumiem rūpnieciskajai zvejai sestdienās, svētdienās un svētku dienās. Pielikumā norādītas četras publiskās upes un deviņi ezeri, uz kuriem attiecas šie aizliegumi. Vairāki noteikumi izdoti saskaņā ar Imigrācijas likumu: Vīzu noteikumi, Uzturēšanās atļauju noteikumi, par ārzemnieku ceļošanas dokumentu atzīšanas kārtību, par ārzemnieku piespiedu izraidīšanas kārtību un par kārtību, kādā izmanto un aktualizē sarakstu par ārzemniekiem, kuriem aizliegta ieceļošana Latvijā.

Noteikumiem par izmeklēšanas cietumu iekšējās kārtības noteikumiem ir septiņi pielikumi ar veidlapu paraugiem un tādu priekšmetu un pārtikas produktu sarakstiem, kuri var atrasties pie apcietinātā un kurus var iegādāties cietuma veikalā.

 

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!