• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latviju Pasaules tūrisma organizācijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.06.2003., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76514

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par nodokļu samazināšanu un budžeta deficītu

Vēl šajā numurā

20.06.2003., Nr. 93

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latviju Pasaules tūrisma organizācijā

Šonedēļ vizītē Rīgā ieradās Pasaules tūrisma organizācijas Eiropas reģiona vadītājs Luidži Kabrīni. Ekonomikas ministrijā viņš tikās ar ekonomikas ministru Juri Lujānu un uzaicināja Latviju kļūt par tūrisma organizācijas biedru.

Ministrs pateicās par izteikto uzaicinājumu un apliecināja Latvijas vēlmi kļūt par Pasaules tūrisma organizācijas biedru. Ministrs gan uzsvēra, ka par šīs organizācijas dalībvalstīm būtu jākļūst visām trijām Baltijas valstīm, jo Baltijas valstis būtu jāuztver kā vienots tūrisma reģions. Jaunu dalībvalstu uzņemšana notiek Pasaules tūrisma organizācijas ģenerālo asambleju laikā, kas notiek reizi divos gados. Nākamā plānota šā gada 17. oktobrī.

Tikšanās laikā L.Kabrīni informēja ekonomikas ministru par Pasaules tūrisma organizācijas principiem un aktualitātēm. Viņš pastāstīja par organizācijas satelītkontu projektu, kas paredz padziļinātu tūrisma statistisko datu uzskaiti un analīzi. Šī projekta īstenošana ir viena no organizācijas dalībvalstu priekšrocībām tūrisma nozares attīstības plānošanā salīdzinājumā ar citām valstīm.

Kaspars Paupe, Ekonomikas ministrijas Informācijas tehnoloģiju un sabiedrisko attiecību departamenta direktors

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!