• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ziņu aiz ziņas, par domu aiz domas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.06.2003., Nr. 96 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76683

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par zviedru pieķeršanos savai kronai

Vēl šajā numurā

27.06.2003., Nr. 96

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ziņu aiz ziņas, par domu aiz domas

• Lai gan peļņa no kuģu operatīvās darbības pērn pārsniegusi 20 miljonus dolāru, 2002. gadu kopumā AS “Latvijas kuģniecība” beigusi ar šokējošiem zaudējumiem - 54,4 miljoniem dolāru mīnusā.

Pēc “DIENAS BIZNESA”

 

• Radio “Brīvā Eiropa”: “Zīmīgi ir tas, ka vienā ziņojumā, ko toreizējais KGB vadītājs sūtīja Staļinam, teikts, ka praktiski katra sieviete Austrumvācijas teritorijā pēc padomju karaspēka ienākšanas tikusi izvarota. Tie virsnieki, kas centušies novērst šos aktus vai ieviest disciplīnu, vienkārši tikuši nošauti.”

Pēc “RĪGAS BALSS”

 

• Krievijas Valsts domes aizsardzības komisijas priekšsēdētājs Andrejs Nikolajevs uz jautājumu par iespējamiem ASV mēģinājumiem ietekmēt Krievijas naftas tranzītu: “Tā būtu iejaukšanās mūsu iekšējās lietās. Krievija sūknēs naftu tur, kur uzskatīs par vajadzīgu. Un punkts.”

Pēc “ČAS”

 

• Pēc iestāšanās Eiropas Savienībā Ziemeļkurzemē katrs zilās govs īpašnieks gadā no Briseles saņems 160 latu.

Pēc “LAUKU AVĪZES”

 

• Valsts policija iegādājusies speciālu automašīnu pūļa izklīdināšanai. Tās ūdensmetēja strūkla spēj apgāzt vieglo automašīnu. Ūdeni var iekrāsot ar nenomazgājamu krāsu un tādējādi atpazīt nekārtību cēlājus.

Pēc “VESTI SEGODNJA”

 

• Bijušais Jūrmalas domes priekšsēdētājs Dainis Urbanovičs: “Jūrmalā guļ Valsts prezidente, vairāku valstu vēstnieki, Saeimas priekšsēdētāja, baņķieri un daudzi citi sabiedrībā pazīstami cilvēki”. Rodas iespaids, ka gulētāju kādreiz iecienītajā kūrvietā ir vairāk nekā tūristu un atpūtnieku.

Pēc “KAPITĀLA”

 

• Mākslinieks Juris Dimiters: “Es, eiroskeptiķis būdams, laikam tomēr balsošu par Eiropas Savienību, jo vienā filmā redzēju, kādi tur ir cietumi! Viens uz mūžu ieslodzītais sēž pie kompīša, apkārt grāmatas... Sapnis!”

Pēc “NEATKARĪGĀS RĪTA AVĪZES”

pielikuma “MĒS”

 

• Igaunijas vides aizsardzības ministrs Villu Reiljans izdevis rīkojumu valstī aizliegt ķert vēžus, jo to upēs un ezeros palicis tik maz, ka tie tikko spēj vairoties. Kādreiz igauņi ik gadu noķēra pat līdz 30 tonnām vēžu.

Pēc “POSTIMEES ONLINE”

 

• Bijušais Lielbritānijas pilsonis, tagadējais Kandavas novada iedzīvotājs Roberts Reinsons: “Cērē uzturos tikai neilgu laiku, jo pats līdz šim esmu dzīvojis Anglijā, bet nu atgriezies dzimtenē un ceru te palikt. Novērtēt reformas iespaidu uz pagastu vēl nevaru, tomēr pašvaldību paplašināšana ir nepieciešama. Piemēram, Anglijā mazākā pašvaldība ir aptuveni kā viss Tukuma rajons. Tik mazas pašvaldības kā Latvijā, protams, attīstīties nevarēs.”

Pēc “LAUKU AVĪZES”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!