• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ziņu aiz ziņas, par domu aiz domas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.07.2003., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76721

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta biedrs:
Tiekoties ar Polijas premjerministra vietnieku

Vēl šajā numurā

01.07.2003., Nr. 97

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ziņu aiz ziņas, par domu aiz domas

• Komponists Pēteris Vasks: “Kad dzirdu kādu sakām “maza tautiņa”, “maza valstiņa”, tās lielās jau tikai Austrumos un Rietumos, man tā vien šķiet, ka runā kalps, kurš nevar noslēpt, ka ir nelaimīgs, jo viņam nav kunga, kam kalpot. Tautas sanākšana kopā Dziesmu svētkos ir kā pretreakcija - mēs esam talantīgi, mūsos ir spēks, mūsos ir enerģija... Un, kad prezidente iepriekšējos svētkos, rokas pacēlusi, to izteica - kas notika pēc tam?”

Pēc “LAUKU AVĪZES”

 

• Dzejnieks un publicists Viktors Avotiņš: “Kāpēc, neraugoties uz pārkāpumu simtiem, Saeima gadiem izliekas neredzam, ka aizsargjoslu likums netiek ievērots; ka pašvaldības šo speciālo likumu tur zem būvniecības likuma; ka Jūrmalā un citur vietējo varasvīriņu un varasbābiņu nespēja nodrošināt likumu ievērošanu pat elementāro sētu sakarā degradē valsts varu cilvēku acīs?”.

Pēc “NEATKARĪGĀS RĪTA AVĪZES”

 

• Rīgas domnieks Aivars Kreituss: “Man ir apnikusi mūžīgā gaudošana un sēru dienas tad, kad būtu kopā jāstrādā”.

Pēc “DIENAS”

 

• Viens no novērotājiem Eiroparlamentā, Saeimas deputāts Martijans Bekasovs: “Tā nav dzīve, tā ir vienkārši paradīze! Mēs varam piedalīties visos Eiroparlamenta pasākumos, tajā skaitā arī parlamentārajās debatēs. Vienīgais ierobežojums - mēs nevaram balsot. Saeimas deputātam nav atsevišķa kabineta, viņš dala mazu kambarīti ar citiem deputātiem. Šeit saņēmu atsevišķu biroju - ar faksu, telefonu, internetam pieslēgtu datoru! Vēl vairāk - man tagad būs savs ofiss ne tikai Briselē, bet arī Strasbūrā, kur atrodas vēl viens Eiroparlamenta ēku komplekss. Latvijas iestādēm vēl ļoti tālu līdz ES līmenim. Es pat teiktu, ka tauta ir vairāk gatava iestājai ES nekā mūsu ierēdņi un vadītāji.”

Pēc “VESTI SEGODNJA”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!