• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Informācijas sabiedrības biroja vadītāja konkursu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.07.2003., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76790

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par muitas vadītāju sanāksmi Briselē

Vēl šajā numurā

01.07.2003., Nr. 97

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Informācijas sabiedrības biroja vadītāja konkursu

Valsts kanceleja pagarina pretendentu pieteikšanās termiņu konkursam uz vakanto Informācijas sabiedrības biroja vadītāja ierēdņa amatu līdz 25.jūlijam.

Sākotnēji bija noteikts, ka kandidāti savus pieteikumus var iesniegt līdz 25.jūnijam. Ņemot vērā vakances nozīmīgumu un salīdzinoši nelielo pretendentu skaitu, nolemts konkursa termiņu pagarināt uz vēl vienu mēnesi.

Kandidātiem izvirzītās prasības ir izpratne par informācijas sabiedrības izveides stratēģiju, pieredze vadošā amatā, projektu vadībā un personālvadībā, augstākā akadēmiskā izglītība un svešvalodu prasme, kā arī atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām.

Pretendentu vērtēšanas komisijas priekšsēdētājs ir Ministru prezidents Einars Repše, komisijas locekļi: Juris Borzovs – Rīgas Informācijas tehnoloģijas institūta direktors, Imants Freibergs – Latvijas Informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju asociācijas (LITTA) prezidents, Edgars Jaunups – Ministru prezidenta padomnieks valsts pārvaldes jautājumos, Una Klapkalne – Valsts kancelejas direktora vietniece politikas plānošanas un koordinācijas lietās, Uldis Lakševics – Satiksmes ministrijas valsts sekretāra vietnieks, Anita Šinta – Valsts kancelejas Dokumentu aprites departamenta vadītāja, Gunta Veismane – Valsts kancelejas direktore.

Informācijas sabiedrības biroja izveides mērķis ir koordinēt valsts politiku informācijas sabiedrības attīstībā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!