• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 12. un 13. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.07.2003., Nr. 98 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76797

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mongolijā Latviju joprojām pazīst un atceras

Vēl šajā numurā

02.07.2003., Nr. 98

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” – ir iznākusi 12. un 13. burtnīca

Godātie lasītāji, pie Jums devušās kārtējās valsts normatīvo tiesību aktu burtnīcas. Divpadsmitajā burtnīcā ir septiņpadsmit likumi, kas Saeimā pieņemti 8. un 15. maijā, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 16. maija līdz 3. jūnijam, un Ministru kabineta noteikumi, kas izdoti no 30. aprīļa līdz 20. maijam. Saeima ratificējusi 1975. gada Eiropas konvenciju par to bērnu tiesisko statusu, kuri nav dzimuši laulībā. Par konvencijas spēkā stāšanos Ārlietu ministrija sniegs paziņojumu “Latvijas Vēstnesī”. Grozījumi izdarīti Bērnu tiesību aizsardzības likumā un vairākos citos likumos. Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē attiecas uz tautas nobalsošanu par mūsu valsts dalību Eiropas Savienībā. Grozījumi izdarīti arī likumā “Par tautas nobalsošanu un likumu ierosināšanu”. Parlamentārās izmeklēšanas komisiju likums reglamentē komisijas izveidošanas kārtību, nosaka tās tiesības un personas atbildību par apzināti nepatiesu paskaidrojumu sniegšanu komisijai, kā arī komisijas galaziņojuma un starpziņojumu sagatavošanas un publiskošanas kārtību.

Ministru kabinets izdevis noteikumus par telekomunikāciju tīklu infrastruktūras aizsardzības kārtību un jaunus noteikumus par aizsargjoslu noteikšanas metodiku ap meliorācijas būvēm lauksaimniecības un meža zemēs. Jaunajiem labības sēklu audzēšanas un tirdzniecības noteikumiem ir sešpadsmit pielikumi, kuros noteiktas prasības šķirnes tīrībai, etiķetes krāsa atkarībā no sēklu kategorijas, pavaddokumentu un sertifikāta saturs u. tml. Grozījumi izdarīti noteikumos par zāļu lietošanu dzīvniekiem un vēl citos. Trīspadsmitajā burtnīcā ir 15. aprīlī izdotie Ministru kabineta noteikumi “Prasības darbībām ar biocīdiem”. Tiem ir četrpadsmit pielikumi ar biocīdu veidu aprakstiem, tehnisko ziņojumu saturu un veidlapu paraugiem.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!