• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Tūrisma nozares ekspertu padomi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.07.2003., Nr. 98 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76844

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Preiļu novada domes saistošie noteikumi Nr.1

Par pašvaldības nodevām Preiļu novadā

Vēl šajā numurā

02.07.2003., Nr. 98

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Tūrisma nozares ekspertu padomi

Pirmdien, 30.jūnijā, Ekonomikas ministrijā notika Latvijas Tūrisma konsultatīvās padomes (LTKP) ārkārtas sēde.

Galvenokārt izskatīti LTKP izveidotās darba grupas izstrādātie priekšlikumi grozījumiem Latvijas Tūrisma konsultatīvās padomes nolikumā. Grozījumi LTKP nolikumā jāveic, lai izveidotu pastāvīgi darbojošos Tūrisma nozares ekspertu padomi.

Paredzēts, ka ekspertu padomi veidos tūrisma vai ar tūrismu saistītas sabiedriskas organizācijas. Tūrisma nozares ekspertu padome būtu Ekonomikas ministrijas, tās padotībā esošo institūciju un Tautsaimniecības padomes sadarbības partnere, kas diskutētu par aktuāliem jautājumiem tūrisma nozarē valstī, sniegtu konstruktīvus priekšlikumus tūrisma politikas pilnveidošanai un aktīvi iesaistītos Tautsaimniecības padomes darbā.

Otrs nozīmīgākais sēdē izskatītais jautājums bija Latvijas Tūrisma attīstības nacionālās programmas īstenošanas gaita. Sēdes laikā padome nolēma lūgt Latvijas rajonu pašvaldībām, ministrijām un tūrisma nevalstiskām organizācijām līdz šī gada 1.augustam iesniegt Ekonomikas ministrijā informāciju par ieplānotajiem pasākumiem 2003.gadā.

Latvijas Tūrisma konsultatīvā padome ir institūcija, kuras lēmumi tūrisma jomā ir rekomendējoši valsts un pašvaldību iestādēm, uzņēmumiem (uzņēmējsabiedrībām), kā arī sabiedriskajām organizācijām.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!