• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta padomnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.07.2003., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76908

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par topošajiem valsts dokumentiem

Vēl šajā numurā

04.07.2003., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta padomnieku

27.jūnijā par Ministru prezidenta Einara Repšes ārštata padomnieku zinātnes jautājumos kļuvis Ivars Biļinskis. Padomnieks par darba pienākumu pildīšanu atalgojumu nesaņems.

Jaunais padomnieks vienlaikus ir Elektronikas un datorzinātņu institūta direktors, Signālapstrādes laboratorijas vadītājs, “Lattelekom” direktoru padomes loceklis un žurnāla “Automātika un skaitļošanas tehnika” galvenais redaktors.

1934.gadā dzimušais I.Biļinskis beidzis Ziemeļaustrumu Politehnisko institūtu, iegūstot automātikas un telemehānikas specialitāti. 1968.gadā beidzis studijas Elektronikas un skaitļošanas tehnikas institūta aspirantūrā. 1990.gadā ievēlēts par Latvijas Zinātņu akadēmijas akadēmiķi un šobrīd ir Zinātņu akadēmijas Senāta loceklis.

I.Biļinskis ir 176 zinātnisku un tehnisku publikāciju, tostarp 52 autorapliecību un patentu autors vai līdzautors. Vadījis astoņus Eiropas Savienības pētniecības projektus, piedalījies starptautiskās konferencēs un lekcijās, bijis pasniedzējs Latvijas Universitātē u.c.

Valsts kancelejas  Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!