• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par darba vizīti Austrijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.07.2003., Nr. 103 https://www.vestnesis.lv/ta/id/77103

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidenta paziņojums

Vēl šajā numurā

10.07.2003., Nr. 103

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par darba vizīti Austrijā

No 9. līdz 12. jūlijam notiks Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas darba vizīte Austrijā.

Mūsu prezidente ar Austrijas prezidentu Tomasu Klestilu un Austrijas federālo kancleru Volfgangu Šiselu pārrunās abu valstu sadarbību Eiropas Savienībā (ES), Eiropas konventa noslēgumu, gaidāmo iestāšanās līguma ratifikāciju Austrijas parlamentā, mazo un nelielo valstu sadarbību ES, kā arī attiecības ar ES kaimiņvalstīm.

Pēc Austrijas Štīrijas federālās zemes Ministru prezidentes Valraudes Klasnicas uzaicinājuma prezidente ieradīsies oficiālā vizītē Štīrijā, lai runātu par ciešākiem ekonomiskajiem un kultūras kontaktiem, ko veicinās arī Latvijas Republikas goda konsultāta atklāšana Štīrijas galvaspilsētā Grācā.

Grāca ir izsludināta par 2003.gada Eiropas kultūras pilsētu, un V.Vīķe-Freiberga apmeklēs Latvijas mākslinieka Ērika Božes instalāciju “Piemineklis urbānai telpai” Grācā, Nikolaja laukumā, kas kopā ar citu 15 mākslinieku darbiem iekļauta Eiropas kultūras gadam veltītā lielprojekta izstādē “Real Utopia”. Prezidente apmeklēs arī Latvijas bērnu zīmējumu izstādi Grācas Rātsnamā un Grācas mūzikas festivāla koncertu.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!