• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par drošību pašvaldību rīkotajos pasākumos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.07.2003., Nr. 105 https://www.vestnesis.lv/ta/id/77264

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par uzdevumiem pārtikas drošības jomā

Vēl šajā numurā

16.07.2003., Nr. 105

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par drošību pašvaldību rīkotajos pasākumos

14. jūlijā Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers tikās ar reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministru Ivaru Gateru. Tikšanās laikā A. Šlesers aicināja lielāku uzmanību pievērst drošības noteikumu ievērošanas kontrolei pašvaldību rīkotajos izklaides pasākumos.

A. Šlesers uzskata, ka pašvaldības bieži vien pārāk vieglprātīgi attiecas pret drošības pasākumu ievērošanu dažādos sabiedriskos pasākumos. „Mēs nedrīkstam pieļaut Talsu traģēdijas atkārtošanos, tādēļ par šiem jautājumiem ir jārunā laikus, nevis tikai tad, kad nelaime jau ir notikusi,” sarunā ar I. Gateru pauda A. Šlesers.

Pašvaldību lietu ministrs piekrita, ka nepieciešams pastiprināt kontroli, kā pašvaldību teritorijā rīkotajos pasākumos tiek ievērota nepieciešamo drošības nosacījumu izpilde.

Kā jau iepriekš ziņots, A. Šlesers šo jautājumu aktualizēja pēc izbrauciena ar zvejnieku laivu Jūras svētku laikā Salacgrīvā. Minētā laiva nebija aprīkota pat ar minimālākajiem nepieciešamajiem drošības līdzekļiem, tādēļ Ministru prezidenta biedrs lūdza apturēt riskantos izklaides braucienus ar laivām.

Sarunā ar ministru A. Šlesers aicināja pievērst pastiprinātu uzmanību pašvaldību atbildībai un meklēt risinājumu, lai novērstu līdzīgus gadījumus.

 

Ministru prezidenta biedra birojs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!