• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par finansējumu Kultūrkapitāla fondam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.07.2003., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/ta/id/77374

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par iekšējā tirgus aizsardzību

Vēl šajā numurā

18.07.2003., Nr. 106

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par finansējumu Kultūrkapitāla fondam

Tikšanās laikā ar Kultūrkapitāla fonda (KKF) pārstāvjiem Ministru prezidents Einars Repše apliecināja, ka fonda finansējums no valsts budžeta nākamgad netiks samazināts, garantējot likumā tā apmēru ne mazāku kā iepriekšējā budžeta gadā.

Ministru prezidents pauda gandarījumu par KKF līdzšinējo darbību un uzskatu, ka fondam piešķirtā finansējuma izlietojums ir pamatots un labi kontrolēts. Tādēļ princips, ka KKF pats var radoši lemt par tam piešķirtā finansējuma izlietošanu, premjeraprāt, ir atbalstāms.

Ministru prezidents KKF direktoram un fonda nozaru padomju locekļiem skaidroja 2004. gada valsts budžeta veidošanas principus, pamatojot speciālo budžetu izskaušanas nepieciešamību un apliecinot, ka budžeta samazinājums plānots ne tikai kultūrai, bet arī gandrīz visām citām nozarēm. Ministru prezidents norādīja, ka, veidojot nākamā gada budžetu, nepieciešams ievērot budžeta disciplīnu, un uzsvēra, ka ministriem jādarbojas kā vienai komandai.

Repše aicināja KKF pārstāvjus aktīvi līdzdarboties nepieciešamo grozījumu izstrādē normatīvajos aktos, kas vajadzīgi, lai nodrošinātu plānoto atteikšanos no speciālajiem budžetiem, kā arī iekļaut KKF likumā nepieciešamos grozījumus, kas nodrošinātu gan garantētu KKF finansējumu, gan radošu un politisku brīvību naudas sadalē.

Diskusiju ar KKF pārstāvjiem Ministru prezidents novērtēja kā konstruktīvu dialogu un novēlēja fondam sekmes turpmākajā darbā.

Valsts kancelejas  Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!