• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Daugavpils perspektīvām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.07.2003., Nr. 107 https://www.vestnesis.lv/ta/id/77465

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Liepājas pilsētas domes lēmums Nr.264

Par vēlēšanu iecirkņu skaita un to atrašanās vietu noteikšanu

Vēl šajā numurā

23.07.2003., Nr. 107

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Daugavpils perspektīvām

Piektdien, 18. jūlijā, Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers darba vizītē apmeklēja Daugavpili. Vizītes mērķis — iepazīties ar Daugavpils pilsētas problēmām un attīstības perspektīvām, uzņēmējdarbības vidi un investīciju piesaistīšanas iespējām.

Tiekoties ar Daugavpils domes priekšsēdētāju Ivaru Šķiņču, priekšsēdētāja vietnieci Ritu Strodi un attīstības nodaļas vadītāju Iļju Podkolzinu, galvenokārt tika pārrunātas Daugavpils attīstības perspektīvas. Ainārs Šlesers uzsvēra, ka valdība var atbalstīt pašvaldības, veidojot uzņēmējdarbībai labvēlīgu vidi, taču pašvaldībām jābūt aktīvākām projektu izstrādē, lai piesaistītu investorus. Ministru prezidenta biedrs akcentēja Daugavpils ģeopolitiskās priekšrocības un aicināja pašvaldību tās izmantot. Savukārt Daugavpils domes priekšsēdētājs Ivars Šķiņčs iepazīstināja A.Šleseru ar jaunākajiem pašvaldības projektiem metālapstrādē un tūrismā, kuriem izdevies piesaistīt ES līdzfinansējumu. Iepazīstoties ar jaunizveidotās attīstības nodaļas darbību, Ainārs Šlesers aicināja to aktīvāk sadarboties ar Latvijas Attīstības aģentūru.

A.Šlesers apmeklēja arī Daugavpils industriālo zonu, iepazinās ar “Ditton” pievadķēžu rūpnīcas darbu, apskatīja jaunbūvējamo pilsētas transporta mezglu un tikās ar uzņēmējiem.

Ministru prezidenta biedra birojs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!