• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas sportisko garu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.07.2003., Nr. 108 https://www.vestnesis.lv/ta/id/77599

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lai Latvijas iedzīvotāji uz referendumu dotos informēti

Vēl šajā numurā

25.07.2003., Nr. 108

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas sportisko garu

Otrdien, 22.jūlijā, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre tikās ar Latvijas basketbolistēm — U-21 čempionāta dalībniecēm

S3.JPG (22669 bytes)
Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre kopā ar basketbolistēm
Foto: Uldis Pāže

Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre novēlēja veiksmi U-21 basketbolistēm pasaules čempionātā un sprieda par Latvijas basketbolistu izredzēm šajā čempionātā.

Viņa uzsvēra, ka līdz šim Saeimā nav bijušas šāda veida tikšanās ar sportistiem pirms nopietnām spēlēm, un atzina, ka šī diena ir īpaši zīmīga ar to, ka tika atklāts piemineklis bijušajam Latvijas Republikas prezidentam Kārlim Ulmanim.

I.Ūdre augstu novērtēja meiteņu un treneru ieguldījumu augstās ceturtās vietas iegūšanā 2002.gada Eiropas U-20 čempionātā Horvātijā, kas deva iespēju piedalīties pirmajā pasaules U-21 čempionātā, kas sestdien, 26.jūlijā, sāksies Horvātijā. Vienā grupā ar Latvijas basketbolistēm būs tādas valstis kā Ķīna, Krievija, Austrālija, Tunisija un Argentīna. Lai turpinātu cīņu par medaļām, sešu komandu konkurencē Latvijas spēlētājām ir jāizcīna vismaz ceturtā vieta. Latvijas izlases spēlētājas ir dzimušas no 1982.gada līdz 1986.gadam, un vairākums no viņām spēlē arī citās valstīs.

I.Ūdre atzina, ka Latvijas basketbolam vienmēr ir bijuši labi rezultāti pasaules čempionātos. Viņa atcerējās savas gaitas basketbolā TTT komandas sastāvā, kā arī dalījās pieredzē.

Komandas trenere M.Kubliņa un I.Ūdre bija vienisprātis, ka talanta un smaga darba rezultātā cilvēks var sasniegt dzīvē ļoti daudz.

Saeimas priekšsēdētāja I.Ūdre novēlēja Latvijas izlases meitenēm veiksmi gaidāmajā pasaules čempionātā un uzsvēra, ka basketbolistes ir mūsu valsts pārstāves un Latvijas vārda nesējas pasaulē.

Tikšanās noslēgumā Saeimas priekšsēdētājai I.Ūdrei basketbolistes uzdāvināja basketbola bumbu ar autogrāfiem un kopīgi nofotografējās.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!