• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par amerikāņu ražotni Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.08.2003., Nr. 111 https://www.vestnesis.lv/ta/id/77847

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par eiroskeptiķu neticību Latvijai

Vēl šajā numurā

06.08.2003., Nr. 111

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par amerikāņu ražotni Latvijā

Akustisko sistēmu ražotāja AS “VEF Radiotehnika RRR” saņēmusi lielu pasūtījumu no pasaulē pazīstamās profesionālās skaņu ierakstu aparatūras ražotājas ASV kompānijas “Mackie Designs Inc.”. Sadarbība ar šo firmu sākusies jau pagājušajā gadā, kad uzņēmums pieņēmis stratēģisku lēmumu pārcelt ražošanu no Itālijas uz ekonomiski izdevīgāku vietu, kas vienlaikus spētu nodrošināt arī produkcijas kvalitāti. Rīgā jau tikusi izvietota korpusu ražošana - 1500-2000 produkcijas vienību mēnesī, kas naudas izteiksmē ir aptuveni 1,5 miljoni dolāru gadā.

Šogad “VEF Radiotehnika RRR” uzdevums būs sarežģītāks - “VEF Radiotehnika RRR” sāks korpusu salikšanu no pasūtītāja piegādātām komplektējošajām, savukārt trešajā sadarbības posmā Latvijas uzņēmums ražos arī komplektējošās detaļas. Tādējādi īstenosies ASV kompānijas plāns pārcelt akustisko sistēmu ražošanu no Itālijas uz Latviju.

Voins atzinis, ka šis “VEF Radiotehnika RRR” ir jauns darbības virziens, jo iepriekš uzņēmums nav ražojis profesionālo akustisko aparatūru.

“VEF Radiotehnika RRR” pērn strādājusi ar 418 tūkstošu latu peļņu, kas ir 2,5 reizes lielāka nekā iepriekšējā gadā, bet kompānijas neto apgrozījums pērn bija 1,348 miljoni latu - par 3% lielāks nekā iepriekšējā gadā. Uzņēmums izstrādā, ražo un realizē akustiskās sistēmas, televizoru statņus, ražo un realizē elektroniskos blokus un kabeļus, iespiedplates.

Pēc “TEĻEGRAF”

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!