• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 18. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.08.2003., Nr. 114 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78069

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par elektroniskās deklarēšanas sistēmu

Vēl šajā numurā

15.08.2003., Nr. 114

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” – ir iznākusi 18. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar divdesmit četriem likumiem, kas Saeimā pieņemti 19. un 20. jūnijā, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 27. jūnija līdz 10. jūlijam, un trijiem Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti 17. jūnijā. Saeima ratificējusi 1985. gada konvenciju Eiropas arhitektūras mantojuma aizsardzībai. Par tās spēkā stāšanos Ārlietu ministrija sniegs paziņojumu “Latvijas Vēstnesī”, un Kultūras ministrija koordinēs konvencijā paredzēto saistību izpildi. Ar nākamā gada 1. janvāri stāsies spēkā Preču un pakalpojumu loteriju likums. Ja laimestu fonds pārsniedz 500 latus, tad loterijas organizēšanai būs jāsaņem atļauja Finanšu ministrijas Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijā, bet, ja balvu fonds ir mazāks, tad par loterijas organizēšanu noteiktā kārtībā jāpaziņo inspekcijai. Aizliegts organizēt loterijas, kurās var piedalīties, pērkot alkoholiskos dzērienus, tabaku un zāles. Grozījumi Administratīvo pārkāpumu kodeksā attiecas uz nelikumīgām darbībām ar autortiesību objektiem, politisko organizāciju finansēšanas noteikumu neievērošanu, tīšu pases bojāšanu vai nolaidīgu glabāšanu, uzturēšanos Latvijas Republikā bez derīgas vīzas vai atļaujas u.c. Grozījumi izdarīti arī Civilprocesa likumā, Prokuratūras likumā, likumos “Par tiesu varu”, “Par ietekmes uz vidi novērtējumu”, “Par izlozēm un azartspēlēm” un vairākos citos.

Ministru kabinets izdevis jaunus tabakas izstrādājumu aprites noteikumus, kas stājušies spēkā ar šā gada 1. jūliju. Tiem ir divi pielikumi, kuros norādīti muitas punkti un tranzīta koridori tabakas izstrādājumu pārvadāšanai. Grozījumi izdarīti noteikumos par valsts pārvaldes iestāžu un prokuratūras darbinieku darba samaksu. Apstiprināta nolīguma vēstule par Latvijas pievienošanos Eiropas augu ģenētisko resursu tīkla sadarbības programmai.

Jūsu “LV”

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!