• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par visu laiku izcilāko latviešu sarakstu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.08.2003., Nr. 115 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78207

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mums ir neizmantots sadarbības potenciāls

Vēl šajā numurā

20.08.2003., Nr. 115

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par visu laiku izcilāko latviešu sarakstu

Žurnāls “Kapitāls” sadarbībā ar sabiedriskās domas pētījumu centru SKDS īsteno projektu, kurā iecerēts noskaidrot, pēc Latvijas iedzīvotāju domām, visu laiku, kā arī mūsdienu izcilākos latviešus. Kā norāda žurnāla “Kapitāls” galvenā redaktore Mārīte Šperberga, tā kā “Kapitāls” ir biznesa žurnāls, vienlaikus tiek skaidrots, kuras personas, pēc Latvijas iedzīvotāju domām, ir Latvijas visu laiku izcilākie uzņēmēji. Plānots, ka pētījuma rezultāti pirmo reizi tiks publiskoti žurnāla “Kapitāls” oktobra numurā. Izcilāko latviešu topā iekļuvušie šogad nekādas balvas vai piemiņas veltes nesaņems. Šperberga cer, ka šim projektam būs turpinājums un tas notiks arī nākamajos gados.

Pētījuma aptauja jau veikta šā gada jūlijā, aptaujājot 1024 respondentus visā Latvijā. Šobrīd notiek rezultātu apkopošana. Šādi projekti pēdējos gados veikti vairākās pasaules valstīs, tostarp arī Lielbritānijā un Krievijā.

Pēc LETAS

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!