• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par apbalvojumiem iekšlietu darbiniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.08.2003., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78290

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par atbalstu skolēnu vecākiem

Vēl šajā numurā

22.08.2003., Nr. 116

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par apbalvojumiem iekšlietu darbiniekiem

Ceturtdien, 21.augustā, iekšlietu ministrs Māris Gulbis apbalvoja iekšlietu darbiniekus par augstajiem rezultātiem un izcīnītajām godalgotajām vietām 2003.gada pasaules ugunsdzēsēju un policijas sporta spēlēs.

Ar Iekšlietu ministrijas Goda rakstu tika apbalvoti: policijas leitnants Andrejs Sirmais, policijas seržants Inguns Svikliņš, policijas seržants Edvīns Krūms, policijas seržants Mārtiņš Alksnis, policijas kaprālis Ģirts Lamba un policijas kaprālis Jānis Ozoliņš.

Pateicība izteikta policijas seržantam Aigaram Rublim un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta kaprālim Ģirtam Kukulim.

2003.gada pasaules policijas un ugunsdzēsēju sporta spēles notika Spānijā no 27. jūlija līdz 3. augustam, un tajās piedalījās 70 valstu komandas ar vairāk nekā 10 000 dalībniekiem. Neraugoties uz lielo dalībnieku skaitu, Latvijas iekšlietu darbinieki godam pārstāvēja savu valsti un atgriezās ar ievērojamu medaļu klāstu. Visveiksmīgākais šajās sporta spēlēs no mūsu valsts bija policijas seržants Inguns Svikliņš, kurš izcīnīja trīs zelta medaļas – 200 m, 400 m sprinta distancēs un stafetē 4 x 100 m, sudraba medaļu stafetē 4 x 400 m un bronzas medaļu 100 m sprintā. Jāpiebilst, ka stafetē 4 x 100 m, kur iegūta zelta medaļa, startēja arī policijas darbinieki Edvīns Krūms, Ģirts Lamba un Andrejs Sirmais. Savukārt sudraba medaļa stafetē 4 x 400 m tika izcīnīta kopā ar policijas darbiniekiem Ģirtu Lambu, Edvīnu Krūmu un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ugunsdzēsēju Ģirtu Kukuli.

Barselonā medaļas izcīnīja arī policijas darbinieks Edvīns Krūms – 400 m barjeru skrējienā, policijas darbinieks Mārtiņš Alksnis – 3000 m (šķēršļu) skrējienā un policijas darbinieks Jānis Ozoliņš – triatlonā. Divas sudraba medaļas ir policista Aigara Rubļa kontā – 800 m un 1500 m skrējienā.

Iekšlietu ministrijas Preses un  sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!