• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par KNAB vadītāja amata konkursu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.09.2003., Nr. 120 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78559

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgas domes lēmums Nr.2411

Par vēlēšanu iecirkņu skaita un atrašanās vietu noteikšanu 20.09.2003. Rīgā tautas nobalsošanai jautājumā par Latvijas dalību Eiropas Savienībā

Vēl šajā numurā

03.09.2003., Nr. 120

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par KNAB vadītāja amata konkursu

2.un 3.septembrī Valsts kancelejā notiek Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītāja amata kandidātu atlases otrā kārta. Tajā paredzētas pretendentu intervijas un iesniegto rakstu darbu izvērtēšana.

Otrdien, 2.septembrī, uz interviju bija aicināts uzņēmējs Armands Agrums, Drošības policijas Jēkabpils nodaļas priekšnieks Edvīns Broks, Valsts policijas ekspertīžu pārvaldes priekšnieka vietnieks Aigars Evardsons, KNAB darbinieks Aleksejs Loskutovs un prokurors Aldis Pundurs.

Trešdien, 3.septembrī, paredzētas intervijas ar advokātu Oskaru Rodi, Drošības policijas Aktīvo izstrāžu nodaļas priekšnieci Jutu Strīķi un Valsts ieņēmumu dienesta Galvenās muitas pārvaldes Tarifu daļas vecāko muitas ekspertu Jāni Zakovicu, kā arī divas videokonferences no ASV ar ANO vēstnieku Ņujorkā Gintu Jegermani un ASV Finanšu departamenta auditoru Jāni Zuiku.

Ģimenes apsvērumu dēļ savu kandidatūru KNAB vadītāja amatam atsaucis Kanādas prokurors Andrejs Bērziņš.

Ministru prezidenta Einara Repšes vadītā konkursa komisija no 58 kandidātiem otrajai kārtai bija izvirzījusi 11. Līdz 28.augustam pretendentiem bija jāiesniedz rakstu darbs, kurā izklāstītas idejas par KNAB darbu, korupcijas problēmu Latvijā, kā arī norādītas prioritātes, strādājot KNAB priekšnieka amatā.

Ieva Skrastiņa, Valsts kancelejas  Komunikācijas departamenta vadītāja

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!