• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2003. gada 4. septembra rīkojums Nr. 564 "Par valsts iestādes "Latvijas Nacionālais akreditācijas birojs" reorganizāciju un valsts aģentūras "Latvijas Nacionālais akreditācijas birojs" izveidi". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.09.2003., Nr. 121 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78673

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Konkurences padomes lēmums Nr.36

Par pārkāpuma konstatēšanu, tiesiskā pienākuma un naudas soda uzlikšanu

Vēl šajā numurā

05.09.2003., Nr. 121

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 564

Pieņemts: 04.09.2003.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Ministru kabineta rīkojums Nr.564

Rīgā 2003.gada 4.septembrī (prot. Nr.47, 45.§)

Par valsts iestādes “Latvijas Nacionālais akreditācijas birojs” reorganizāciju un valsts aģentūras “Latvijas Nacionālais akreditācijas birojs” izveidi

1. Saskaņā ar Publisko aģentūru likuma 8.panta pirmo daļu uzsākt Ekonomikas ministrijas pārraudzībā esošās valsts iestādes “Latvijas Nacionālais akreditācijas birojs” (turpmāk – iestāde) reorganizāciju un līdz 2004.gada 1.janvārim izveidot valsts aģentūru “Latvijas Nacionālais akreditācijas birojs” (turpmāk – akreditācijas birojs).

2. Akreditācijas birojs ir iestādes funkciju, saistību, mantas un finanšu līdzekļu pārņēmējs.

3. Akreditācijas birojs ir Ekonomikas ministrijas pārraudzībā esoša valsts institūcija, kura izveidota, lai veiktu likumā “Par atbilstības novērtēšanu” un Ministru kabineta noteikumos noteiktās valsts funkcijas kompetences novērtēšanā un uzraudzībā reglamentētajā sfērā, kā arī kvalitātes sistēmu, personāla un produktu sertificēšanas un inspicēšanas institūciju un testēšanas un kalibrēšanas laboratoriju akreditēšanā un uzraudzībā reglamentētajā un nereglamentētajā sfērā.

4. Akreditācijas birojam un Ekonomikas ministrijai līdz 2003.gada 31.decembrim izstrādāt akreditācijas biroja darbības stratēģijas projektu un saskaņot to ar Valsts kancelejas Politikas koordinācijas departamentu, paredzot, ka akreditācijas birojs tiks integrēts Ekonomikas ministrijas budžeta programmu struktūrā.

Ministru prezidents E.Repše

Ekonomikas ministrs J.Lujāns

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!