• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par iedzīvotāju ienākuma nodokļa prognozēm 2004. gadam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.09.2003., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78753

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tā ir grūta, bet ne ārkārtas situācija

Vēl šajā numurā

09.09.2003., Nr. 122

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par iedzīvotāju ienākuma nodokļa prognozēm 2004. gadam

Finanšu ministrija (FM) ar trim lielajām pilsētām, kas pašas administrē iedzīvotāju nodokli, – Rīgu, Liepāju un Ventspili – ir saskaņojusi prognozes 2004.gada iedzīvotāju ienākuma nodokļa ieņēmumiem, kurus Ventspils, Rīgas un Liepājas administratīvajā teritorijā esošie darba devēji pārskaita tieši attiecīgo pilsētu domes budžetā.

Plānots, ka Finanšu ministrijas un triju pilsētu vienošanās protokoli par iedzīvotāju ienākuma nodokļa ieņēmumiem tiks parakstīti līdz 10.septembrim, kad ir paredzētas Finanšu ministrijas un Latvijas Pašvaldību savienības nākamās sarunas par 2004.gada budžeta projektu. Viens no jautājumiem šajās sarunās ir kopējā iedzīvotāju ienākuma nodokļa prognoze, ko pašvaldības saņems 2004.gadā.

FM un triju pilsētu panāktās vienošanās paredz, ka 2004.gada iedzīvotāju ienākuma nodokļa ieņēmumi, kurus pilsētas administratīvajā teritorijā esošie darba devēji pārskaita tieši pilsētas budžetā, Rīgā būs 114,2 miljoni, Liepājā – 6,7 miljoni un Ventspilī – 5,2 miljoni latu.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!