• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par vēlēšanu iecirkņu darba laiku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.09.2003., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78799

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikā jauni ārvalstu vēstnieki

Vēl šajā numurā

10.09.2003., Nr. 123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par vēlēšanu iecirkņu darba laiku

No šodienas, 10. septembra, darbu sāks tautas nobalsošanai par Latvijas dalību Eiropas Savienībā izveidotie vēlēšanu iecirkņi.

Laikā līdz tautas nobalsošanai vēlēšanu iecirkņu darba laiks būs četras stundas dienā. Šajā laikā vēlēšanu iecirkņos nenotiks balsošana, bet tajos pieņems pieteikumus balsošanas organizēšanai vēlētāju atrašanās vietā tiem vēlētājiem, kuri veselības stāvokļa dēļ tautas nobalsošanas dienā nevarēs balsot vēlēšanu iecirknī.

Vienlaikus šajā laikā vēlēšanu iecirkņos būs pieejama arī informācija par balsošanas kārtību, taču tajos nedrīkstēs atrasties nekādi aģitācijas materiāli ne par, ne pret Latvijas dalību Eiropas Savienībā.

Tautas nobalsošanai par Latvijas dalību Eiropas Savienībā izveidoti 1006 vēlēšanu iecirkņi, no tiem 968 atrodas Latvijā, 38 – ārvalstīs.

Vēlēšanu iecirkņu darba laikiem jābūt izliktiem pie vēlēšanu iecirkņiem un pašvaldībās. Šo informāciju var meklēt arī rajonu un attiecīgās pašvaldības vēlēšanu komisijās, kā arī šī informācija būs pieejama Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā internetā (www.cvk.lv) un uzziņu dienestos.

Kristīne Bērziņa, CVK priekšsēdētāja palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!