• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Ķīnas sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.09.2003., Nr. 124 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78850

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par 2004.gada budžeta tapšanu

Vēl šajā numurā

11.09.2003., Nr. 124

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Ķīnas sadarbību

Vakar, 10.septembrī, aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis tikās ar Ķīnas Tautas Republikas jauno vēstnieku Latvijā Dzji Janči (Ji Yanchi).

Abu valstu amatpersonas pārrunāja Latvijas un Ķīnas iespējamo sadarbību aizsardzības jomā. Kā viena no sadarbības formām apspriesta militāro speciālistu apmaiņas programma, kā arī dažādi drošības un aizsardzības politikas mācību kursi, kurus Ķīna gatava piedāvāt Latvijas aizsardzības sistēmā strādājošajiem. Ģ. V. Kristovskis atzina, ka cīņā pret starptautisko terorismu un citiem globāliem apdraudējumiem īpaši svarīga ir informācijas apmaiņa starp valstu attiecīgajiem dienestiem, kas varētu kalpot par veiksmīgas militārās sadarbības sākumu.

Ķīnas vēstnieks informēja Latvijas aizsardzības ministru, ka Ķīnas Tautas Republika plāno izveidot militārā atašeja Latvijā amatu. Tas būtiski uzlabotu abu valstu sadarbības iespējas militārajā jomā.

Aizsardzības ministrijas  Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!