• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par iespēju balsot mājās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.09.2003., Nr. 124 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78854

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par vēlēšanu iecirkņu darba laiku

Vēl šajā numurā

11.09.2003., Nr. 124

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par iespēju balsot mājās

No vakardienas, 10. septembra, līdz tautas nobalsošanas dienai, 20.septembrim, vēlēšanu iecirkņos var pieteikt balsošanu vēlētāju atrašanās vietā tiem vēlētājiem, kuri veselības stāvokļa dēļ tautas nobalsošanas dienā nevarēs balsot vēlēšanu iecirknī.

Lai pieteiktu balsošanu vēlētāja atrašanās vietā — mājās, slimnīcā, pansionātā —, jāuzraksta iesniegums, kurā jānorāda vēlētāja vārds, uzvārds, personas kods, pases sērija un numurs, iemesls, kādēļ balsošana mājās nepieciešama, un precīza adrese, kur tautas nobalsošanas dienā jāierodas pārstāvjiem no vēlēšanu komisijas.

Šāds iesniegums jāparaksta un no 10. septembra līdz tautas nobalsošanas dienai jāpalūdz nogādāt kādā no tuvākajiem vēlēšanu iecirkņiem. Iesniegumus vēlēšanu iecirkņos var nogādāt jebkura vēlētāja uzticības persona.

Tāpat ir paredzēta iespēja, ka kopā ar vēlētāju, kuram nepieciešama aprūpe, pieteikties balsošanai vēlētāja atrašanās vietā var arī šo vēlētāju aprūpētāji. Taču arī viņiem šāda balsošana laikus jāpiesaka tuvākajā vēlēšanu iecirknī, iesniedzot attiecīgu rakstveida iesniegumu.

No 10. septembra līdz 19. septembrim vēlēšanu iecirkņu darba laiks būs vismaz četras stundas dienā un informācijai par vēlēšanu iecirkņu darba laikiem jābūt izliktai pie vēlēšanu iecirkņiem.

Kristīne Bērziņa, CVK priekšsēdētāja palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!