• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par parlamentu sadarbības grupām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.09.2003., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78918

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 11. septembrī, Saeimas sēdē

Vēl šajā numurā

12.09.2003., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par parlamentu sadarbības grupām

Vakar, 11.septembrī, Saeimā izveidotas divas deputātu grupas, lai veicinātu Latvijas parlamentāro sadarbību ar Austrāliju un Jaunzēlandi, kā arī Čehiju.

Par Latvijas un Austrālijas un Jaunzēlandes parlamentārās sadarbības grupas priekšsēdētāju ievēlēta Inese Vaidere (TB/LNNK), par vietnieci sadarbībai ar Jaunzēlandi — Ina Druviete (JL) un sadarbībai ar Austrāliju — Leopolds Ozoliņš (TB/LNNK).

Par Latvijas un Čehijas parlamentārās sadarbības grupas priekšsēdētāju ievēlēts Dzintars Zaķis (JL), par vietnieku — Ēriks Škapars (JL).

8.Saeimā parlamentu sadarbībai ar citām valstīm izveidotas 46 grupas. 7.Saeimā darbojās 44, 6.Saeimā — 37, bet 5.Saeimā — 9 parlamentāras sadarbības grupas.

Saeimas Kārtības rullī noteikts, ka ne mazāk kā trīs deputāti var izveidot deputātu grupu sadarbības veicināšanai ar citu valstu parlamentiem vai citu ar deputātu darbību saistītu interešu apmierināšanai. Šādām deputātu grupām atsevišķs finansējums netiek piešķirts.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!