• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par eirokalkulatoru lauksaimniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.09.2003., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78920

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ES līdzekļu administrēšanu

Vēl šajā numurā

12.09.2003., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par eirokalkulatoru lauksaimniekiem

Iespēju novērtēt Eiropas Savienības (ES) ietekmi uz savu saimniecību lauksaimniekiem piedāvā mājaslapā ievietotais eirokalkulators. Pakāpeniski ievadot eirokalkulatora pieprasītos datus par savu saimniecību, iespējams iegūt saimniecībā saražotās produkcijas pārdošanas apjomus 2002.gada tirgus cenās un ar produktu tieši saistītās valsts subsīdijas, bet pēc iestāšanās – pārdošanas apjomus ES tirgus cenās un ar produktu tieši saistītās valsts subsīdijas pēc 2004.gadā plānotajiem noteikumiem. Eirokalkulators piedāvā iespēju salīdzināt šos ieņēmumus, pieņemot, ka tiks īstenota ES kopējā lauksaimniecības reforma un tiešie maksājumi tiks maksāti 55% apmērā no ES noteiktā līmeņa.

Eirokalkulatoru izstrādājis Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūts (LVAEI), izmantojot Zemkopības ministrijas (ZM) speciālistu konsultācijas, Lauku saimniecību uzskaites datu tīkla un lauksaimniecības statistikas datus.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!