• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par līdzdalību ES ekonomikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.09.2003., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78922

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Tā būs diena, kad Latvijas tautai būs dota iespēja darīt drošu savas valsts attīstību"

Vēl šajā numurā

12.09.2003., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par līdzdalību ES ekonomikā

Finanšu ministrs Valdis Dombrovskis, Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs un Finanšu ministrijas valsts sekretāres vietniece Inta Vasaraudze 12. un 13.septembrī Strezā (Itālija) piedalīsies neformālajā ES Ministru padomes ekonomikas un finanšu lietās (ECOFIN) sanāksmē.

Sanāksmes darba kārtībā ir Eiropas Komisijas priekšlikums par pievienotās vērtības nodokļa (PVN) likmju piemērošanas noteikumu vienkāršošanu un racionalizēšanu; sarunas par informācijas apmaiņas līgumu noslēgšanu ar Šveici, Lihtenšteinu, Sanmarīno, Monako un Andoru attiecībā uz procentu maksājumu no uzkrājumiem aplikšanu ar nodokli; pasaules ekonomikas attīstības tendences; gatavošanās ikgadējai Starptautiskā valūtas fonda un Pasaules bankas sanāksmei Dubaijā 23. un 24. septembrī; finanšu stabilitātes uzraudzība ES valstīs un jaunā Eiropas konstitūcija.

Sanāksmē piedalās visu ES dalībvalstu un kandidātvalstu finanšu ministri un centrālo banku vadītāji, un šajā sanāksmē tiek pieņemti nozīmīgākie ES lēmumi finanšu jomā. ECOFIN sanāksmes notiek reizi mēnesī, un tā ir iespēja ES dalībvalstīm un kandidātvalstīm, arī Latvijai, izteikt savu pozīciju par plānotajām ES politikām finanšu jomā, ņemot vērā, ka šīs politikas turpmāk tieši skars arī Latviju.

FM preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!