• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbību ar Spāniju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.09.2003., Nr. 128 https://www.vestnesis.lv/ta/id/79070

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Plenārsēdes stenogramma

Vēl šajā numurā

18.09.2003., Nr. 128

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbību ar Spāniju

Trešdien, 17.septembrī, Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētāja Jevgenija Stalidzāne, komisijas deputāti un Iedzīvotāju demogrāfiskās attīstības apakškomisijas deputāte Elita Šņepste tikās ar Spānijas valdības pārstāvjiem un ekspertiem, lai pārrunātu ar narkotiku kontroli un narkomānijas stratēģiju saistītus jautājumus.

Spānijas valdības pārstāvji un eksperti Sociālo un darba lietu komisijā viesojas Latvijas un Spānijas PHARE dvīņojumlīguma nacionālās programmas projekta “Latvijas narkotiku kontroles un narkomānijas profilakses programmas pilnveidošana un ieviešana atbilstoši Eiropas Savienības ieteikumiem” ietvaros. Sarunā Spānijas valdības pārstāvji uzsvēra vienotas valsts politikas nepieciešamību narkotiku kontrolē un apkarošanā un dalījās savas valsts pieredzē šo jautājumu risināšanā. Kā svarīgs līdzeklis cīņai ar problēmām narkotiku apkarošanā tika uzsvērta vienota visu iesaistīto institūciju koordinācija. Spānijas puse atzinīgi novērtēja Latvijas politisko gribu uzlabot darbu narkotikas apkarošanā un vēlmi izveidot valsts koordinatora posteni, kas sekmētu valsts pretnarkotiku politikas izstrādāšanas, koordinācijas un ieviešanas kārtību.

Savukārt Iedzīvotāju demogrāfiskās attīstības apakškomisijas deputāte E.Šņepste informēja par Latvijā paveikto, veidojot Narkotiku kontroles un narkomānijas ierobežošanas padomi. E.Šņepste uzsvēra, ka svarīgs ir tieši politiskais un tiesiskais atbalsts šo problēmu risināšanā.

Abas puses pārrunāja arī jautājumus, kas skar Eiropas valstu cīņu ar narkotiku tranzītu un citiem narkotiku apkarošanas veidiem.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!