• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par informāciju Eironamā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.09.2003., Nr. 129 https://www.vestnesis.lv/ta/id/79149

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par nefinanšu investīcijām

Vēl šajā numurā

19.09.2003., Nr. 129

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par informāciju Eironamā

Šodien, 19.septembrī, dienu pirms tautas nobalsošanas, Rīgā, Līvu laukumā, no pulksten 12 līdz 16 ikviens aicināts apmeklēt Eironamu un izmantot iespēju saņemt informatīvus materiālus par Latviju un Eiropas Savienību (ES), kā arī pārrunāt neskaidros jautājumus. Blakus Eironamam bērni varēs salikt lielāko puzli Latvijā. Pasākumu rīko Eiropas Savienības Informācijas centrs.

Eironams ir liela piepūšama telts, kurā pieejami informatīvi materiāli par Eiropas Savienību, iespējams noskaidrot atbildes uz jautājumiem, kā arī iesaistīties diskusijās. Apmeklēt Eironamu tiek aicināti gan vecāki, gan bērni. Kamēr pieaugušie iegūs informatīvus materiālus, bērni varēs salikt lielāko puzli Latvijā – Eiropas karti.

Eironamā varēs tikties ar ES Informācijas centra un Eiropas Komisijas delegācijas Latvijā darbiniekiem, ES dalībvalstu un kandidātvalstu vēstniecību pārstāvjiem, LU profesori Žanetu Ozoliņu un citiem ekspertiem. Ap pulksten 12. 15 Eironamu apmeklēs Eiropas Komisijas delegācijas Latvijā vadītājs Endrū Rasbašs.

Eironams tika atklāts šā gada maijā Rīgā, Vērmanes dārzā, kur “Eiropas nedēļas 2003” noslēgumā tika rīkota ģimenes diena “Eiropa Rīgas sirdī!”. Vasarā Eironams ir apceļojis 14 Latvijas pilsētas, viesojoties Balvos, Madonā, Valkā, Talsos, Jēkabpilī, Kuldīgā, Gulbenē, Alūksnē, Preiļos, Siguldā, Ogrē, Daugavpilī, Rēzeknē un Valmierā. Šo pasākumu laikā Eironamu apmeklējuši vairāk nekā 37 000 cilvēku, no tiem vairāk nekā 2600 piedalījušies arī konkursā par Eiropas Savienību. Ņemot vērā lielo interesi un atsaucību, plānots, ka arī nākamā gada vasarā Eironams apciemos Latvijas pilsētas.

Eiropas Komisijas delegācijas Latvijā Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!