• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par mūsu uzņēmēju perspektīvām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.09.2003., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/ta/id/79434

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

30.09.2003., Nr. 134

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par mūsu uzņēmēju perspektīvām

Piektdien, 26. septembrī, Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers, piedaloties tradicionālo biznesa dienu “Vidzeme 2003” pasākumos Valmierā, atklāja reģionālās uzņēmējdarbības izstādi un tikās ar uzņēmējiem un pilsētas vadību.

Uzrunājot uzņēmējus, Ministru prezidenta biedrs uzsvēra nepieciešamību veidot aktīvu dialogu un strādāt vienoti, uzņēmējiem cieši sadarbojoties ar valdību un pašvaldībām.

Uzņēmēji apliecināja, ka ir ieinteresēti sadarboties ar valdību un atbalsta tās apņēmību uzlabot uzņēmējdarbības vidi un nodokļu politiku, kā arī pauda gandarījumu par 20. septembra tautas nobalsošanā apstiprināto Latvijas pievienošanos Eiropas Savienībai (ES), kas paver jaunas iespējas uzņēmējdarbības attīstībai.

A.Šlesers apmeklēja vairākus uzņēmumus. Ministru prezidenta biedrs ir gandarīts par uzņēmumos redzēto, gūstot pārliecību, ka uzņēmēji ir gatavi strādāt jaunajos apstākļos un pilnvērtīgi izmantot iespējas, ko valsts pievienošanās Eiropas Savienībai paver darbam ES koptirgū.

Ministru prezidenta biedrs un uzņēmēji bija vienisprātis, ka iestāja ES veicinās arī Latvijas eksportu uz Krieviju. Kā atzīmē A.Šlesers, Eiropas Savienības likumdošana un parakstītie vienošanās dokumenti palīdzēs Latvijai veidot sekmīgu ekonomisko sadarbību ar Krieviju.

Ministru prezidenta biedra birojs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!