• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas attīstības forumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.10.2003., Nr. 136 https://www.vestnesis.lv/ta/id/79507

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbību ar Austriju

Vēl šajā numurā

02.10.2003., Nr. 136

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas attīstības forumu

Svētdien, 5.oktobrī, Ministru prezidents Einars Repše Rīgā atklās Baltijas attīstības foruma sammitu, kas notiks no 5. līdz 7.oktobrim.

Baltijas attīstības forums pulcējas uz piekto ikgadējo sanāksmi, un pirmo reizi tā notiek Rīgā. Paredzams, ka sammitā piedalīsies vairāk nekā 400 dalībnieku — valdības, ekonomisko un akadēmisko aprindu, kā arī plašsaziņas līdzekļu pārstāvji no Baltijas jūras reģiona valstīm. Sanāksmē piedalīsies arī Latvijas, Lietuvas un Igaunijas prezidenti.

Baltijas attīstības foruma sanāksmē uzmanība būs veltīta Baltijas jūras reģiona ekonomiskajai un politiskajai attīstībai pēc nākamās Eiropas Savienības (ES) paplašināšanās 2004.gadā: jaunu stratēģiju izstrādei reģiona izaugsmei globālā kontekstā, investīciju piesaistei, ciešākas sadarbības izveidei, ES iekšējā tirgus konkurences ietekmei uz maziem un vidējiem uzņēmumiem, organizāciju kultūras un cilvēkresursu menedžmenta uzlabošanai. Tiks pārrunāta arī veselības aprūpes uzlabošana, sadarbība informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomā, transporta infrastruktūras attīstība.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!