• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbību ar Austriju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.10.2003., Nr. 136 https://www.vestnesis.lv/ta/id/79509

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Starpvaldību konferenci

Vēl šajā numurā

02.10.2003., Nr. 136

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbību ar Austriju

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 1. oktobrī, tikās ar Lejasaustrijas federālās zemes Ministru prezidentu Ervīnu Prellu.

Sarunā abas puses pauda gandarījumu par to, ka Latvijas un Austrijas attiecības ir lieliskas, kas dod labu pamatu arī ciešākai Latvijas un Lejasaustrijas federālās zemes sadarbībai. Augstu novērtējot Latvijas straujo ekonomisko izaugsmi, E.Prells informēja prezidenti, ka viņu Latvijā pavada nozīmīga uzņēmēju delegācija no tūrisma, industrijas, investīciju un citām jomām. V.Vīķe-Freiberga izteica prieku par austriešu uzņēmēju daudzpusīgo interesi par Latviju, īpaši uzsverot tūrisma industrijas sakaru nozīmību un iespējas Latvijā.

E.Prells sveica Latvijas prezidenti saistītā ar tautas pieņemto lēmumu referendumā par valsts dalību ES, atzīmējot V.Vīķes-Freibergas lomu pirmsreferenduma laikā. Prezidente sacīja, ka Latvijas pilntiesīga dalība ES būs labs stimuls arī ciešākiem Latvijas un Austrijas kontaktiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!