• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ĶTR parlamentāriešu vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.10.2003., Nr. 137 https://www.vestnesis.lv/ta/id/79577

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas paziņojums

Par Latvijas Nacionālo bruņoto spēku vienības piedalīšanās termiņa pagarināšanu NATO vadītajos daudznacionālajos stabilizācijas spēkos bijušās Dienvidslāvijas teritorijā

Vēl šajā numurā

03.10.2003., Nr. 137

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ĶTR parlamentāriešu vizīti

No 5. līdz 8.oktobrim oficiālā vizītē Latvijā uzturēsies Ķīnas Tautas Republikas parlamenta Vides aizsardzības un resursu saglabāšanas komitejas delegācija.

Ķīnas parlamenta deputāti tiksies ar Saeimas priekšsēdētājas biedru Ēriku Jēkabsonu, Latvijas un Ķīnas parlamentu sadarbības grupas pārstāvjiem un Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas deputātiem, kā arī ar vides ministru Raimondu Vējoni un Rīgas domes priekšsēdētāju Gundaru Bojāru.

Viesi apmeklēs ūdens attīrīšanas staciju “Daugava”, uzņēmumu “Getliņi eko” un bioloģiskās ūdens attīrīšanas staciju “Daugavgrīva”.

Vizītes nobeigumā Ķīnas parlamenta Vides aizsardzības un resursu saglabāšanas komitejas pārstāvji apskatīs Latvijas okupācijas muzeju un dosies ekskursijā pa Vecrīgu.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!