• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrs: Vizītē Vidzemē par uzņēmējdarbības tālāko attīstību un problēmām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.10.2003., Nr. 144 https://www.vestnesis.lv/ta/id/79967

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrs:
Preses konferencē par budžeta izpildi šā gada deviņos mēnešos

Vēl šajā numurā

16.10.2003., Nr. 144

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrs:

Vizītē Vidzemē par uzņēmējdarbības tālāko attīstību un problēmām

Šodien ekonomikas ministrs Juris Lujāns apmeklē Cēsis, lai iepazītos ar kokapstrādes, metālapstrādes un mašīnbūves, kā arī pārtikas ražošanas nozaru uzņēmumu attīstību un to problēmām. Ministra darba vizīti rīko Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Cēsu nodaļa sadarbībā ar Cēsu pilsētas domi.

Sevišķa ministra interese Cēsīs un Vidzemē tiek saistīta ar tūrisma attīstību, jo viena no Ekonomikas ministrijas nākamā gada prioritātēm ir tūrisma attīstības un veicināšanas problēmu risināšana. Tieši pēc J. Lujāna iniciatīvas nākamā gada valsts budžetā tūrisma attīstībai un veicināšanai paredzēti par 1,8 miljoniem latu lielāki budžeta līdzekļi.

Vidzemes tūrisma asociācijā ministrs tiksies ar tās izpilddirektori Inesi Šīravu un Cēsu TIC vadītāju Mārtiņu Malcenieku.

LTRK reģionālās nodaļas pārstāvji iepazīstinās ministru ar kokapstrādes uzņēmumu SIA “Kalna Rauduvītes”, metālapstrādes un mašīnbūves firmu “VAR C”, jauno lopkautuvi a/s “Ruks” Cēsu gaļas kombinātā. Paredzētas tikšanās ar šo uzņēmumu vadītājiem Jāni Bērziņu, Gintu Vārtiņu un Jāni Bāliņu.

Ar Cēsu pilsētas domes priekšsēdētāju Gintu Šķenderu un domes deputātiem notiks diskusija par uzņēmējdarbību Cēsīs, par investīcijām ražošanas un infrastruktūras attīstībā, kā arī par problēmām līdzekļu piesaistē.

Dienas nogalē paredzēts apmeklēt SIA “Reifeks” jauno autosalonu, kurā pēc īsas tā apskates ministrs tiksies ar Cēsu uzņēmējiem. Kā atzīst pasākuma rīkotāji, tā būs vienreizēja iespēja, lai Cēsu uzņēmēji neformālā gaisotnē ar ministru varētu pārrunāt ar uzņēmējdarbību saistītos jautājumus.

LTRK Cēsu nodaļas informācija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!