• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nīderlandes parlamenta delegāciju Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.10.2003., Nr. 144 https://www.vestnesis.lv/ta/id/79981

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

16.10.2003., Nr. 144

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nīderlandes parlamenta delegāciju Latvijā

Vakar, 15. oktobrī, Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Māris Riekstiņš tikās ar Nīderlandes parlamenta apakšpalātas Eiropas lietu komisijas delegāciju, kas gatavo ziņojumu par progresu desmit ES kandidātvalstīs pirms ES pievienošanās līguma ratifikācijas Nīderlandē šā gada beigās. Nīderlandes parlamenta delegācijas sastāvā bija valdošās koalīcijas deputāti.

Valsts sekretārs M.Riekstiņš un valsts sekretāra vietnieks Andris Piebalgs informēja Nīderlandes parlamenta pārstāvjus par Latvijas gatavību dalībai ES, tajā skaitā par administratīvo kapacitāti, pasākumiem korupcijas novēršanā un apkarošanā, kā arī par Latvijas nostāju un iespējamo ieguldījumu ES jauno kaimiņu politikas ietvaros. Delegācijas vadītājs Franss Timermanss uzsvēra, ka Latvijas progress ir nozīmīgs un ka Nīderlande sagaida abu valstu ciešu sadarbību, īpaši Latvijas ekspertīzi ES jaunās kaimiņu politikas īstenošanā.

Nīderlandes parlamenta delegācijai bija tikšanās arī ar Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāju Guntaru Krastu un citiem parlamenta deputātiem, kā arī ar zemkopības ministru Mārtiņu Rozi, īpašu uzdevumu ministru sabiedrības integrācijas lietās Nilu Muižnieku un nevalstisko organizāciju pārstāvjiem.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!