• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas jūras valstu muitu vadītāju konferenci Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.10.2003., Nr. 145 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80038

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par elektroenerģijas tirgu Latvijā

Vēl šajā numurā

17.10.2003., Nr. 145

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas jūras valstu muitu vadītāju konferenci Rīgā

23.un 24.oktobrī Rīgā notiks 5.Baltijas jūras valstu muitu administrāciju konference.

Konferenci atklās Eiropas Komisijas Nodokļu un muitas savienības ģenerāldirektorāta (DG TAXUD) ģenerāldirektors Robērs Verū un finanšu ministrs Valdis Dombrovskis.

Konferencē piedalīsies Dānijas, Igaunijas, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Norvēģijas, Polijas, Somijas, Vācijas un Zviedrijas muitu administrāciju, kā arī Eiropas Komisijas, Eiromuitas un Baltijas jūras valstu uzņēmēju asociāciju kameras pārstāvji.

Šīs muitas dienestu vadības pārstāvju tikšanās ir stiprinājušas sadarbību tirdzniecības veicināšanā, sabiedrības un tirgus aizsardzībā, kā arī sekmējušas topošo ES dalībvalstu gatavošanos darbam Muitas savienībā.

24.oktobra preses brīfingā piedalīsies Valsts ieņēmumu dienesta Galvenās muitas pārvaldes direktors Mārtiņš Tols, Lietuva Finanšu ministrijas Muitas departamenta ģenerāldirektors Rimutis Klevečka, Igaunijas Muitas pārvaldes ģenerāldirektora vietnieks Mareks Helms, Krievijas Federācijas Valsts muitas komitejas priekšsēdētāja pirmais vietnieks Leonīds Lozbenko, kā arī Latvijas muitas pirmsiestāšanās padomnieks Jāns Jānsons (Zviedrija).

Marika Līdaka, VID Galvenās muitas pārvaldes  sabiedrisko attiecību speciāliste

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!