• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Rīgas mēru Ķīnas pilsētā Sudžou. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.10.2003., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80439

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sagrautās Irākas atjaunošanu

Vēl šajā numurā

29.10.2003., Nr. 151

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Rīgas mēru Ķīnas pilsētā Sudžou

No 26. līdz 28. oktobrim Ķīnas Tautas Republikā, Sudžou pilsētā, uzturas Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs. Viņu pavada Rīgas domes Kultūras komitejas priekšsēdētāja vietniece deputāte Sarmīte Pīka un Latvijas Republikas vēstnieks Ķīnā Einars Semanis.

Vizītes laikā Gundars Bojārs un Sudžou pilsētas mērs Jans Veidze parakstīja vienošanos par sadarbību kultūras un tūrisma jomā starp Rīgu un Sudžou. Vienošanās paredz kontaktu attīstību kultūrā un mākslā, veicinot kultūras apmaiņas programmas. Puses veicinās partnerattiecību nodibināšanu starp pilsētu tūrisma industrijā iesaistītajām iestādēm un uzņēmumiem. Vienošanās pievērš uzmanību sadarbībai jautājumos, kas skar UNESCO pasaules kultūras mantojuma saglabāšanu un atjaunošanu.

Vizītes laikā Gundars Bojārs apmeklēja Sudžou Industriālo parku un tikās ar Sudžou tūrisma un kultūras dzīves vadītājiem.

Sudžou ir Rīgas sadraudzības pilsēta kopš 1997. gada. Tā ir viena no ekonomiski attīstītākajām pilsētām Ķīnas austrumu piekrastē un atrodas netālu no Šanhajas. Sudžou ir pazīstama ar savu unikālo kultūras mantojumu un tiek dēvēta par “Austrumu Venēciju”.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!