• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbību ierēdņu izglītošanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.10.2003., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80442

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par uzņēmējdarbības riska nodevu

Vēl šajā numurā

29.10.2003., Nr. 151

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbību ierēdņu izglītošanā

Vairāk nekā 50 valsts pārvaldes darbinieku no Ukrainas pēdējos trijos gados pieredzes apmaiņas nolūkā ir apmeklējuši dažādas Latvijas valsts iestādes. Šādu iespēju nodrošinājusi Kanādas – Ukrainas – Baltijas valstu ekonomikas vadības mācību programma (Canada – Ukraine – Baltic Economic Management Training Program, CUBEMTP), kas ietver Ukrainas vidējā un augstākā līmeņa ierēdņu mācības ekonomikas un politikas analīzes jautājumos Kijevā, kā arī stažēšanos kādā no trim Baltijas valstīm un Kanādā.

Lai pateiktos Latvijas valsts pārvaldes darbiniekiem, kuri savās institūcijās uzņēmuši Ukrainas kolēģus, Valsts administrācijas skolā 29. oktobrī tiks rīkota pieņemšana. Pasākumā aicināti piedalīties Kanādas un Ukrainas vēstnieki Latvijā, kā arī vairākas augsta līmeņa Latvijas amatpersonas, kuras līdzdarbojušās Ukrainas ierēdņu apmācības programmā.

Mācību programmas vadītājs ir Kanādas Dalhauzas universitātes Ekonomikas departamenta direktors profesors Barijs Lesers. Kanādas – Ukrainas – Baltijas valstu ekonomikas vadības mācību programmā piedalās Kanādas Dalhauzas universitāte; Latvijas Valsts administrācijas skola, Igaunijas Valsts administrācijas mācību un attīstības centrs, Lietuvas Valsts administrācijas institūts un Ukrainas Nacionālā valsts administrācijas akadēmija.

Ukrainas ierēdņu mācību programma sākta 2000. gadā un tā beigsies 2004.gadā.

Valsts kancelejas  Komunikācijas departaments

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!