• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par "karsto telefonu" Zemkopības ministrijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.10.2003., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80445

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par "Latvijas valsts mežu" darbību

Vēl šajā numurā

29.10.2003., Nr. 151

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par “karsto telefonu” Zemkopības ministrijā

Zemkopības ministrijas (ZM) “karstais telefons” — 702 7010 — ir gada sākumā atklātā tālruņa līnija, pa kuru Latvijas iedzīvotājiem ir iespējams paust savu viedokli, komentārus vai uzdot jautājumus par zemkopības nozari un ar tās attīstību saistītājām problēmām.

Pirms paust savu attieksmi par vai pret Eiropas Savienību (ES), lauksaimnieki aktīvi izmantoja ZM “karstā” tālruņa līniju, lai saņemtu skaidrojumus gan par ES un valsts atbalsta maksājumiem, gan par zemes un mežu apsaimniekošanu. Īpaši liela interese bijusi par Latvijas lauku nākotnes iespējām ES, piemēram, paredzamajiem kvotu apjomiem, agro pensionēšanos, nelauksaimniecisko uzņēmējdarbību un citiem ar lauku iedzīvotāju ikdienu saistītiem jautājumiem.

Ministrijas līnija 702 7010 joprojām turpina pildīt tai paredzēto uzdevumu. Piezvanot uz šo numuru darba dienās no pulksten 9 līdz 19, atbildi uz ZM kompetencē esošajiem jautājumiem jebkurš interesents saņem dienas laikā.

Savukārt katru trešdienu no pulksten 9 līdz 10 pa ministrijas “karsto telefonu” Latvijas lauku iedzīvotāju, zemnieku un citu interesentu jautājumus par zemkopību un ar to saistīto nozaru problēmām uzklausa zemkopības ministrs Mārtiņš Roze.

Ideja par “karsto telefonu” radusies ministram, apmeklējot lauku rajonus, kā arī no reģionālajā presē rīkotajām telefonakcijām konkrētā rajona iedzīvotājiem. “Tā ir neatsverama pieredze un palīdzība ministrijas darbā, jo dod jaunu informāciju par reģionu un galu galā arī visas Latvijas lauku aktualitātēm,” par šādas komunikācijas lietderību ir pārliecināts ministrs.

Zemkopības ministrijas Preses  un sabiedrisko attiecību nodaļa

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!