• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Igaunijas Valsts kanceleju sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.10.2003., Nr. 152 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80502

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latviju kā Baltijas stūrakmeni

Vēl šajā numurā

30.10.2003., Nr. 152

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Igaunijas Valsts kanceleju sadarbību

Šodien, 30.oktobrī, Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane pēc Igaunijas Valsts kancelejas vadītāja, valsts sekretāra Heiki Lota uzaicinājuma dodas īsā darba vizītē uz Tallinu.

Gunta Veismane apmeklēs Igaunijas Valsts kanceleju, kas šogad atzīmē savas pastāvēšanas 85.gadadienu, dalīsies pieredzē ar Igaunijas kolēģiem par Latvijas Valsts kancelejas īstenoto stratēģisko plānošanu un politikas koordināciju. Īpaša uzmanība būs veltīta informācijas sabiedrības izveides jautājumiem.

Vizītes laikā piektdien, 31.oktrobrī, G. Veismane parakstīs sadarbības līgumu starp Latvijas un Igaunijas Valsts kanceleju. Tas būs pirmais Latvijas Valsts kancelejas parakstītais augsta līmeņa sadarbības līgums ar citas valsts iestādi.

Līguma mērķis ir stiprināt sadarbību starp Latvijas un Igaunijas valdībām Eiropas Savienības ietvaros. Līgums paredz sadarbību valsts politikas plānošanā, stratēģiskajā vadībā, civildienesta jautājumos, atbalsta valdības kopīgu lēmumu pieņemšanas procesu, starpministriju koordināciju, valdību komunikācijas politiku, likumdošanu, dokumentu un informācijas pārvaldi, kā arī citas valsts administrācijas jomas.

Līdz ar Guntu Veismani uz Igauniju dosies Valsts kancelejas direktores vietniece Una Klapkalne, Politikas koordinācijas departamenta direktora vietnieks Uģis Šics, Politikas koordinācijas departamenta konsultants Jānis Jankovskis un Informācijas sabiedrības biroja direktore Ina Gudele.

Valsts kanceleja plāno sagatavot un parakstīt sadarbības līgumu arī ar Lietuvas Valsts kanceleju.

Jana Vektere, Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vecākā referente

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!