• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2003. gada 15. oktobra lēmums Nr. 270 "Par grozījumiem sabiedrības ar ierobežotu atbildību "TELENET" publiskā fiksētā telekomunikāciju tīkla operatora individuālās licences Nr.T10155 nosacījumos". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.10.2003., Nr. 152 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80511

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par lietas izpētes izbeigšanu

Vēl šajā numurā

30.10.2003., Nr. 152

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija

Veids: lēmums

Numurs: 270

Pieņemts: 15.10.2003.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums Nr.270

(prot. Nr. 50(146),7.p.) Rīgā 2003. gada 15. oktobrī

Par grozījumiem sabiedrības ar ierobežotu atbildību “TELENET” publiskā fiksētā telekomunikāciju tīkla operatora individuālās licences Nr.T10155 nosacījumos

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (turpmāk — komisija) 19.09.2003. ir saņēmusi un izvērtējusi sabiedrības ar ierobežotu atbildību “TELENET” (turpmāk — SIA “TELENET) 18.09.2003. pieteikumu par grozījumiem SIA “TELENET” publiskā fiksētā telekomunikāciju tīkla operatora individuālās licences Nr.T10155, kas izsniegta 2003. gada 27.augustā ar komisijas padomes lēmumu Nr.223, nosacījumos.

Pamatojoties uz likuma “Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem” 9.panta pirmās daļas 4.punktu un otro daļu, 18.panta ceturto daļu, likuma “Par telekomunikācijām” 34.panta trešo daļu un 43.panta pirmās daļas 1. punktu, padome nolemj:

1. Izdarīt SIA “TELENET” publiskā fiksētā telekomunikāciju tīkla operatora individuālās licences Nr.T10155, kas izsniegta 2003. gada 27.augustā ar komisijas padomes lēmumu Nr.223, nosacījumos šādus grozījumus:

1.1. aizstāt licences sadaļā “Uzņēmuma faktiskā adrese un objektu atrašanās vieta” vārdus “Objektu atrašanās vietas tiek noteiktas atbilstoši šīs licences pielikumu nosacījumiem” ar vārdiem “Objektu atrašanās vieta norādīta sarakstā, kas reģistrēts Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā.”;

1.2. papildināt licences nosacījumus ar jaunu punktu šādā redakcijā:

“22.Numerācijas resursu piešķiršana un lietošana

Licences turētājam ir tiesības lietot piešķirtos numerācijas diapazonus, adreses, īsos kodus un īsos numurus saskaņā ar Regulatora apstiprināto Nacionālo numerācijas plānu. Licences turētājs var iegūt tikai numerācijas resursu lietošanas tiesības saskaņā ar normatīvajos aktos noteikto kārtību.

Licences turētājam jānodrošina piešķirto numerācijas resursu efektīva izmantošana.

Licences turētājam piešķirtie numerācijas resursi publiskā telekomunikāciju tīkla izveidošanai, attīstīšanai un ekspluatācijai un telekomunikāciju pakalpojumu sniegšanai šajā tīklā ir norādīti šīs licences pielikumā N1 “Numerācijas resursu izmantošanas uzņēmējdarbībai atļauja Nr. 035”;

1.3. papildināt licenci ar pielikumu N1 — “Numerācijas resursu izmantošanas uzņēmējdarbībai atļauja Nr. 035”.

2. Atkārtoti izsniegt publiskā fiksētā telekomunikāciju tīkla operatora individuālo licenci ar tajā izdarītajiem grozījumiem SIA “TELENET” ar Nr. T10155/1.

3. Izsniegt publiskā fiksētā telekomunikāciju tīkla operatora individuālo licenci ar tajā izdarītajiem grozījumiem SIA “TELENET” pēc publiskā fiksētā telekomunikāciju tīkla operatora individuālās licences Nr.T10155 oriģināla nodošanas komisijā.

4. Šī lēmuma 1. punktā minētie grozījumi stājas spēkā 2003.gada 15.novembrī.

Lēmums stājas spēkā ar tā pieņemšanas brīdi.

Šo lēmumu var pārsūdzēt Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā viena mēneša laikā no lēmuma saņemšanas dienas.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja I.Šteinbuka

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!