• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par NATO pārstāvja vizīti Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.10.2003., Nr. 153 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80609

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

31.10.2003., Nr. 153

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par NATO pārstāvja vizīti Latvijā

Šodien, 31.oktobrī, aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis tiksies ar NATO ģenerālsekretāra vietnieku aizsardzības politikas un plānošanas jautājumos Džonu Kolstonu.

Savas vizītes laikā NATO ģenerālsekretāra vietnieks tiksies arī ar Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu, Aizsardzības ministrijas valsts sekretāra vietnieku aizsardzības plānošanas jautājumos Jāni Karlsbergu, Ārlietu ministrijas valsts sekretāru Māri Riekstiņu, Finanšu ministrijas valsts sekretāri Valentīnu Andrejevu un Saeimas Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētāju Arnoldu Laksu, kā arī piedalīsies Latvijas Transatlantiskās organizācijas rīkotajā konferencē “NATO un pasaule pēc Sadama: transatlantisko attiecību nākotne”.

Džons Kolstons ar Latvijas amatpersonām pārrunās Latvijas iestāšanās procesu NATO, kā arī informēs par aizsardzības un militārajiem jautājumiem, kurus Ziemeļatlantijas līguma organizācija vēlas sagaidīt no Latvijas kā pilnvērtīgas NATO dalībvalsts.

Aizsardzības ministrijas  Sabiedrisko attiecību departaments

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!