• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2003. gada 5. novembra rīkojums Nr. 694 "Par Labklājības ministrijas reorganizāciju". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.11.2003., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80746

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.695

Par Bulgārijas Republikas Aizsardzības ministrijas un Apvienoto spēku Eiropā virspavēlniecības štāba, ko pārstāv Sabiedrotie gaisa spēki Dienvideiropā, tehnisko vienošanos par uzņēmējas valsts atbalsta nodrošināšanu spēkiem, kas piedalās mācībās "Cooperative Key 2003"

Vēl šajā numurā

06.11.2003., Nr. 156

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 694

Pieņemts: 05.11.2003.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Ministru kabineta rīkojums Nr.694

Rīgā 2003.gada 5.novembrī (prot. Nr.56, 88.§)

Par Labklājības ministrijas reorganizāciju

1. Saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 15.panta trešās daļas 3.punktu ar 2004.gada 1.janvāri reorganizēt Labklājības ministriju, paredzot, ka Ekonomikas ministrijai tiek nodotas trīs Labklājības ministrijas Darba departamenta Darba aizsardzības un iekārtu drošības nodaļas civildienesta ierēdņu amata vietas ar finansējumu atbilstoši šī rīkojuma 3.punktam, kā arī funkcijas industriālo iekārtu drošības reglamentēšanā.

2. Labklājības ministrijai līdz 2003.gada 1.decembrim izstrādāt un iesniegt noteiktā kārtībā Ministru kabinetā noteikumu projektu par grozījumiem Ministru kabineta 2003.gada 14.janvāra noteikumos Nr.15 “Labklājības ministrijas nolikums”.

3. Pārdalīt Labklājības ministrijas budžeta programmas “Nozares vadība” finansējumu un 16536 latus no minētās programmas nodot Ekonomikas ministrijai.

4. Labklājības ministrijai un Ekonomikas ministrijai precizēt budžeta pieprasījumu 2004.gadam atbilstoši šī rīkojuma 3.punktam.

5. Labklājības ministrijai līdz 2003.gada 31.decembrim nodot Ekonomikas ministrijai dokumentāciju (arī elektroniskā veidā), kas saistīta ar bīstamo iekārtu darbības jomu.

6. Ekonomikas ministrijai kopīgi ar Labklājības ministriju nodrošināt šī rīkojuma 1.punktā minēto valsts civildienesta ierēdņu pārcelšanu no Labklājības ministrijas uz Ekonomikas ministriju atbilstoši Labklājības ministrijas valsts sekretāra un Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra apstiprinātajam sarakstam.

Ministru prezidents E.Repše

Labklājības ministra vietā — izglītības un zinātnes ministrs K.Šadurskis

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!