• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par akciju "Policists, kuram es uzticos". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.11.2003., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80782

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ekspertīžu centra nolikumu

Vēl šajā numurā

06.11.2003., Nr. 156

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par akciju “Policists, kuram es uzticos”

Iekšlietu ministrs Māris Gulbis 5. novembrī izsludināja akciju “Policists, kuram es uzticos”, tās mērķis ir apzināt un godināt tos Valsts policijas darbiniekus, kuri ieguvuši lielāko sabiedrības uzticību un atzinību, godprātīgi kalpojot sabiedrībai.

Iedzīvotāji akcijā varēs balsot no 10.novembra līdz 24.decembrim. Akcijas anketas tiks publicētas reģionālajos un centrālajos masu medijos, tās iesniedzamas, nosūtot vēstuli pa pastu, adrese: Iekšlietu ministrija, Raiņa bulvāris 6, Rīga, LV—1050, akcijai “Policists, kuram es uzticos” (pasta zīmogs 24.decembris). Iespējams nobalsot arī Iekšlietu ministrijas interneta mājaslapā www.iem.gov.lv , kā arī Valsts policijas interneta mājaslapā www.vp.gov.lv.

Akcijas rezultāti tiks apkopoti līdz 2004. gada 10. janvārim.

Akcijas “Policists, kuram es uzticos” nolikums paredz, ka akcijā drīkst balsot visi Latvijas iedzīvotāji, izņemot Valsts policijas darbiniekus. Katram balsotājam ir tiesības iesniegt tikai vienu anketu, atdodot savu balsi par vienu policijas darbinieku. Par derīgām tiks atzītas tikai tās anketas, kurās būs norādīts iesniedzēja vārds, uzvārds, personas kods, dzīvesvieta, kontaktinformācija, policijas darbinieka vārds, uzvārds un darba vieta (amata nosaukums), kā arī raksturota policijas darbinieka attieksme saskarsmē ar iedzīvotājiem, minot konkrētus gadījumus.

Kā teikts nolikumā, netiks pieņemtas balsis par policijas pārvalžu priekšniekiem un viņu vietniekiem, jo akcijas mērķis ir noskaidrot un izteikt atzinību ierindas policistiem, kas strādā tiešā saskarsmē ar iedzīvotājiem un ar labu un godprātīgu darbu izpelnījušies viņu atzinību. Par akcijas uzvarētājiem atzīs pa vienam policijas darbiniekam no katras Latvijas pilsētas un rajona policijas pārvaldes, kā arī Rīgas Galvenās policijas pārvaldes, par kuriem būs iesniegts visvairāk derīgu anketu.

Akcijas uzvarētājus iekšlietu ministrs apbalvos ar goda rakstu un balvu. Veicināšanas balvas tiks piešķirtas arī trim interesantāko anketu autoriem.

Iekšlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!