• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 27. un 28. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.11.2003., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80868

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropā pusnoklusēto okupāciju

Vēl šajā numurā

11.11.2003., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 27. un 28. burtnīca

Godātie lasītāji, šīs valsts normatīvo tiesību aktu burtnīcas pie Jums dodas ar deviņiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 18. un 25. septembrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 19. septembra līdz 14. oktobrim, un vairāk nekā divdesmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 16. līdz 30. septembrim. Saeima ratificējusi Eiropas Sociālās hartas labojumu protokolu, grozījumus Konvencijā par personu aizsardzību attiecībā uz personas datu automātisko apstrādi (ETS Nr. 108), kā arī Latvijas un Ungārijas brīvās tirdzniecības līguma 3. papildprotokolu. Grozījumi Kriminālprocesa kodeksā attiecas uz drošības līdzekļa — apcietinājuma —termiņa pagarināšanu izņēmuma gadījumos. Grozījumi izdarīti arī likumos “Par muitas nodokli” un “Par izložu un azartspēļu nodevu un nodokli”.

Ministru kabinets izdevis jaunus noteikumus par minimālo mēneša darba algu un stundas tarifa likmi, par intelektuālā darba novērtēšanas un amatu kvalifikācijas kategoriju noteikšanas pamatmetodiku, par kārtību, kādā izsniedzami augstāko izglītību un zinātnisko grādu apliecinoši dokumenti. Saskaņā ar Ieroču aprites likumu izdoti noteikumi par ieroču, munīcijas, sprāgstvielu, pirotehnisko izstrādājumu u.tml. komerciālo apriti. Noteikumiem par Ieslodzījuma vietu pārvaldes specializētā valsts civildienesta ierēdņu formas tērpu, atšķirības zīmēm un mantiskās apgādes normām ir divi pielikumi. Pirmajā pielikumā ir tērpa un atšķirības zīmju apraksts un attēli. Otrajā — uzskaitīti dienesta pienākumu izpildei nepieciešamie piederumi, noteikts to daudzums un lietošanas ilgums. Ar nākamā gada 1. janvāri stāsies spēkā noteikumi par Latvijas būvnormatīvu LBN 231-03 “Dzīvojamo un publisko ēku apkure un ventilācija” un grozījumi Vispārīgajos būvnoteikumos. Grozījumi izdarīti arī noteikumos par kārtību, kādā piešķirams un izmaksājams pabalsts garantētā minimālā ienākumu līmeņa nodrošināšanai.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!