• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ziņu aiz ziņas, par domu aiz domas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.11.2003., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80904

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lai apliecinām arī Latvijas tālāko atbalstu

Vēl šajā numurā

11.11.2003., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ziņu aiz ziņas, par domu aiz domas

• Rīgā pie Gaiļezera slimnīcas paredzēts izbūvēt helikopteru nosēšanās laukumu pacientu nogādei ar gaisa transportu. “Gaiļezerā” plānots ārstēt NATO militārpersonas.

Pēc “DIENAS”

 

• Komponists Pēteris Vasks: “Atšķirībā no daudziem citiem es apšaubu dažus mītus, ar kuriem mēs dzīvojam. Latvieši nav nekādi sevišķi lieli dziedātāji un mēs neesam nekāda lielā dziedātāju tauta, par kādu sevi iedomājamies. Visas tautas dzied, kad iedzer aliņu vai vīnu...”

Pēc “LAUKU AVĪZES”

 

• LTV redaktors Ilmārs Latkovskis: “Pēc jaunākajiem datiem krievu Latvijā ir 29 procenti, taču no krievvalodīgo tiesību aizstāvju aktivitātēm rodas šķietamība, ka viņu ir puse no iedzīvotājiem. Interesanti, ka visdedzīgākie krievu aizstāvības aktīvisti paši nemaz nav etniskie krievi.”

Pēc “DIENAS”

 

• Integrācijas lietu ministrijas Mazākumtautību lietu departamenta direktora vietnieks Deniss Hanovs: “Latvijas Republika ir mana valsts. Naturalizējoties līdz ar zvērestu Latvijas Republikai es pieņēmu visas tajā minētās saistības un tās likumus. Latvieši devuši šai valstij nosaukumu. Pašsaprotami, ka viņu kultūrai jābūt dominējošai. Tāpēc latviešu valoda kļuva arī par manu valodu. Bet no darba brīvajā laikā es esmu krievs, kas man arī ļoti patīk, jo visu diennakti esmu krievu inteliģents.”

Pēc “DIENAS”  pielikuma “SESTDIENA”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!