• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Lai droša šī Eiropas Savienības ārējā robeža. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.11.2003., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80921

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lai Eiropas Savienībā veiksmīgi sadarboties spēj arī dalībvalstu galvaspilsētas

Vēl šajā numurā

11.11.2003., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Lai droša šī Eiropas Savienības ārējā robeža

Baltijas valstu un Viduseiropas valstu iekšlietu ministru sanāksmē Polijā 7. novembrī nolemts sagatavot deklarācijas projektu, kas paredzēs ciešāku un regulārāku šo valstu sadarbību Eiropas Savienības (ES) ārējo robežu kontrolē. Deklarācija tiks piedāvāta parakstīšanai Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas, Slovākijas un Ungārijas iekšlietu ministriem.

Latviju sanāksmē pārstāvēja Iekšlietu ministrijas valsts sekretārs Juris Rekšņa, Eiropas lietu un starptautiskās sadarbības departamenta direktors Kārlis Trautmanis un Valsts robežsardzes galvenās pārvaldes robežapsardzības pārvaldes priekšnieks Konstantīns Šarigins.

Sanāksmes laikā apspriesti Baltijas un Viduseiropas valstu sadarbības principi Eiropas Savienības (ES) turpmāko ārējo robežu apsargāšanā un nostiprināšanā. Sadarbības mērķis ir uz robežām izmantojamo procedūru vienādošana, kontaktu izveidošana un nostiprināšana starp valstu robežsardzēm, policijām un imigrācijas dienestiem, informācijas apmaiņas uzlabošana un ar robežas apsardzību saistīto uzdevumu koordinācija un harmonizācija. Iecerēts arī harmonizēt tehniskās prasības aprīkojumam, ko izmanto robežkontrolē.

Iekšlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!