• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par deklarācijas iesniegšanu, beidzot pildīt pienākumus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.11.2003., Nr. 162 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81145

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ANO konvencijas izpildi

Vēl šajā numurā

19.11.2003., Nr. 162

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par deklarācijas iesniegšanu, beidzot pildīt pienākumus

Tā kā 2003.gada novembrī aprit gads kopš izmaiņām Saeimas un Ministru kabineta personālsastāvā, Valsts ieņēmumu dienests (VID) atgādina, ka, saskaņā ar likuma “Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā” 25.panta piekto daļu, bijušajiem Saeimas deputātiem, Ministru prezidentam, ministriem, īpašu uzdevumu ministriem un valsts ministriem, kā arī parlamentārajiem sekretāriem ir jāaizpilda un jāiesniedz VID valsts amatpersonas deklarācija pēc tam, kad amata pienākumu pildīšana ir izbeigta.

Deklarācija par pirmajiem divpadsmit mēnešiem bijušajiem Saeimas deputātiem, Ministru prezidentam, ministriem, īpašu uzdevumu ministriem un valsts ministriem, kā arī parlamentārajiem sekretāriem iesniedzama ne vēlāk kā piecpadsmitajā mēnesī pēc tam, kad ir izbeigta valsts amatpersonas amata pienākumu pildīšana.

Deklarācijā ir jāsniedz ziņas par stāvokli divpadsmitā mēneša pēdējā dienā, skaitot no dienas, kad valsts amatpersona pārtraukusi pildīt amata pienākumus, izņemot informāciju par iepriekšējā gadā gūtajiem ienākumiem, kuri, saskaņā ar Ministru kabineta 2002.gada 22.oktobra noteikumu Nr.478 “Kārtība, kādā aizpildāmas, iesniedzamas, reģistrējamas un glabājamas valsts amatpersonu deklarācijas un aizpildāmi un iesniedzami valsts amatpersonu saraksti” 13.punktu, minētajā deklarācijā nav jānorāda.

Tādējādi bijušajiem Saeimas deputātiem deklarācijā norādāmās ziņas jāsniedz pēc stāvokļa uz 2003.gada 5.novembri, bet Ministru prezidentam, ministriem, īpašu uzdevumu ministriem, valsts ministriem un parlamentārajiem sekretāriem — uz 2003.gada 7.novembri.

Valsts amatpersonas deklarācijas iesniedzamas VID Korupcijas novēršanas daļā attiecīgi līdz 2004.gada 5. vai 7.februārim Rīgā, Smilšu ielā 12, 401.kabinetā, darbdienās no 8.30 līdz 17, tālr. 7028767 vai 7028768.

Valsts ieņēmumu dienesta Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!