• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ziņu aiz ziņas, par domu aiz domas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.11.2003., Nr. 163 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81176

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar Latvijas neatkarības izjūtu arī ārzemēs

Vēl šajā numurā

20.11.2003., Nr. 163

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ziņu aiz ziņas, par domu aiz domas

* Decembrī “Lauku Avīze” mainīs savu nosaukumu, kļūstot par dienas laikrakstu “Latvijas Avīze” un iznāks sešas reizes nedēļā. Izdevēji uzskata, ka avīzes satura koncepcijas maiņu noteikusi Latvijas iestāšanās Eiropas Savienībā. Iecerēts neaprobežoties tikai ar lauku tematiku, bet rakstīt arī par visu pārējo, kas notiek Latvijā. “Lauku Avīzes” īpašniece ir AS “Ventbunkers”.

AS “Diena” prezidenta Arvila Ašeradena komentārs: “Ja Lauku Avīze” kļūs no aprakstošas avīzes par ziņu laikrakstu, var būtiski mainīties viņu šībrīža auditorijas attieksme. Šajā nišā laikraksts šobrīd ir spēcīgs. LA vadība šobrīd nopietni spēlējas ar to, kas viņiem ir.”

Pēc “DIENAS BIZNESA”

 

* Nupat Domā notikušā “Zālamana Augstās dziesmas” pirmatskaņojuma autors pasaulslavenais Aleksandrs Knaifels: “Biju uzrakstījis “Lamento” vienam pazīstamam čellistam, bet viņš paziņoja, ka to nospēlēt nav iespējams un viņš neesot no manis gaidījis kaut ko tik šausmīgu. Ko darīt? Ņēmu un publicēju vēl neatskaņoto kompozīciju. Pēc gada kāds čellists no Rīgas vēlējās to nospēlēt. “Ko, un viņš to var? – brīnījos.” Imants Resnis ieradies Pēterburgā un pēc tam spēlējis un diriģējis vairākus Knaifeļa darbus. Šoreiz gan “Zālamana Augstajā dziesmā” čellu spēlēja Rostropoviča skolnieks Jūrmalā dzimušais šveicietis Ivans Monigeti.

Pēc “DIENAS”

 

* Ministru prezidents Einars Repše: “Zināju, ka korupcija savu tīklu ir noaudusi visā Latvijā, tomēr pēc iesaistīšanās politikā sapratu, ka situācija ir vēl nopietnāka. Dažos gadījumos uzzinātais šokēja pat tik daudz pieredzējušu cilvēku kā es.”

Pēc “NEDĒĻAS”

 

* KNAB priekšnieka p.i. Juta Strīķe: “Teiciens, ka zivs pūst no galvas, ir labs attaisnojums astei.”

Pēc “DIENAS”

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!