• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par valdības un tautsaimniecības nozaru efektīvu sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.11.2003., Nr. 163 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81211

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrijas dienesta informācija Nr.40/1202-8640

Par ATA karnetes veidlapu

Vēl šajā numurā

20.11.2003., Nr. 163

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par valdības un tautsaimniecības nozaru efektīvu sadarbību

Šodien, 20. novembrī, Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers turpina šā gada oktobrī aizsākto tikšanos ciklu ar nozaru pārstāvjiem, diskutējot par Latvijas ekonomisko stratēģiju, iestājoties Eiropas Savienībā, un par valdības un nozaru pārstāvju efektīvas sadarbības modeļiem, risinot ar tautsaimniecības vienotu attīstību saistītus jautājumus.

Pulksten 11 notiks diskusija par Latvijas informācijas tehnoloģiju nozares aktuālajiem jautājumiem, iestājoties Eiropas Savienībā, un informācijas tehnoloģiju nozares uzņēmumu un valdības efektīvas sadarbības modeļiem.

Pulksten 13.30 notiks sanāksme ar ministriem un Rīgas domes un Rīgas brīvostas pārvaldes vadību par priekšlikumiem attiecībā uz Rīgas brīvostas attīstības programmu un naftas produktu termināļa būvniecības iespējām (saskaņā ar Ministru kabineta Komitejas šā gada 27. oktobra lēmumu uzdot Tautsaimniecības vienotās stratēģijas un attīstības padomei līdz 2004. gada 1. februārim iesniegt Ministru kabinetā ar iesaistītajām institūcijām saskaņotus priekšlikumus minētajos jautājumos).

Pulksten 16 diskusijā par aktuāliem Latvijas un Krievijas divpusējo attiecību jautājumiem aicināti piedalīties uzņēmēji, kas sadarbojas ar Krievijas uzņēmumiem, un pašvaldību pārstāvji.

Ministru prezidenta biedra birojs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!